De compatibiliteit van AVG Antivirus met updates van Windows 10

Versies van AVG Antivirus 19.5 of eerder zijn niet langer compatibel met Windows 10 versie 1903 (de update van mei 2019) en hoger. Voor de automatische update van Windows 10 is vereist dat u het door u gewenste antivirusproduct van AVG opnieuw installeert nadat de update is voltooid. Raadpleeg onderstaande instructies om de nieuwste versie van AVG Antivirus te downloaden voordat u de update van Windows 10 uitvoert.

Instructies

1. Raadpleeg het volgende artikel voor het door u gewenste programma van AVG om AVG Antivirus opnieuw te installeren:
  2. Raadpleeg het volgende artikel voor het programma dat u in de vorige stap opnieuw hebt geïnstalleerd om uw versie van AVG Antivirus te activeren:
  • AVG Internet Security 19.5 en lager
  • AVG AntiVirus FREE 19.5 en lager
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits, versie 1903 (de update van mei 2019) en hoger