Een export met systeemgegevens maken

Mogelijk vraagt de ondersteuning van AVG u om een export van de systeeminformatie (MSInfo32) om problemen te kunnen oplossen.

1. Druk op de knop Start van Windows, begin met het typen van msinfo32 om het zoekvak te openen en selecteer Systeeminformatie in de zoekresultaten.
  2. Klik in het venster Systeeminformatie op BestandOpslaan.
  3. Geef een bestandsnaam op (bijvoorbeeld msinfo) en klik op Opslaan. We raden u aan het bestand op te slaan op uw bureaublad zodat u het makkelijk kunt terugvinden.
  4. Verzend het exportbestand naar de ondersteuning van AVG en wacht op verdere instructies.
  1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Win en R op uw toetsenbord om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Typ msinfo32 en klik op OK.
  3. Klik in het venster Systeeminformatie op BestandOpslaan.
  4. Geef een bestandsnaam op (bijvoorbeeld msinfo) en klik op Opslaan. We raden u aan het bestand op te slaan op uw bureaublad zodat u het makkelijk kunt terugvinden.
  5. Verzend het exportbestand naar de ondersteuning van AVG en wacht op verdere instructies.
  1. Druk op de knop Start van Windows, begin met het typen van msinfo32 en selecteer msinfo32.exe in de zoekresultaten.
  2. Klik in het venster Systeeminformatie op BestandOpslaan.
  3. Geef een bestandsnaam op (bijvoorbeeld msinfo) en klik op Opslaan. We raden u aan het bestand op te slaan op uw bureaublad zodat u het makkelijk kunt terugvinden.
  4. Verzend het exportbestand naar de ondersteuning van AVG en wacht op verdere instructies.
  • Alle AVG-consumentenproducten voor Windows
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit