U aansluiten bij het bètaprogramma van AVG Android

Als u lid wordt van een bètatestgroep krijgt u de kans om de nieuwste versies van AVG Android-apps te testen voordat ze worden uitgebracht. U kunt ons helpen om onze apps te verbeteren door feedback te geven.

Word een bètatester

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar AVG en selecteer het relevante product uit de zoekresultaten.
  3. Schuif omlaag naar Join the beta (Aanmelden voor de bèta) en tik op Aanmelden.
  4. Wacht totdat het aanmeldingsproces voor de bètatestgroep is voltooid. Dit kan enkele minuten duren.
  5. Op het informatiescherm van de app wordt nu (Beta) weergegeven aan het eind van de titel, samen met de woorden You're a beta tester for this app (U bent bètatester voor deze app). Toekomstige updates zullen bètaversies omvatten.
  6. Tik op Install (Installeren) of Update (Bijwerken) om de nieuwste bètaversie van de app te downloaden. Als er op dit moment geen bètaversie beschikbaar is, tikt u op Open om de app te openen.
  7. Als u ook voor andere AVG Android-apps bètatester wilt worden, herhaalt u de bovenstaande stappen voor elke app.

Het bètatestprogramma van AVG verlaten:

Volg de stappen 1-2 hierboven, blader omlaag naar You're a beta tester (U bent een bètatester) en tikt u op Leave (Verlaten).

Als u zich niet kunt aansluiten bij het bètaprogramma van AVG Android via de Voorkeursmethode, voert u onderstaande stappen uit:

1. Open de relevante koppeling op uw Android-apparaat:
  2. Tik op Become a Tester (Tester worden).
  3. Als de app al is geïnstalleerd, wordt deze automatisch bijgewerkt naar de nieuwste bètaversie. Als de app nog niet is geïnstalleerd, tikt u op download it on Google Play (downloaden van Google Play)
  4. Tik op Install om de nieuwste bètaversie van de app te downloaden.
  5. Als u ook voor andere AVG Android-apps bètatester wilt worden, herhaalt u de bovenstaande stappen voor elke app.

U kunt feedback geven over een bètaversie van een AVG-app via Google Play Store

Het bètatestprogramma van AVG verlaten:

Open de relevante koppelingen in stap 1 hierboven op uw Android-apparaat en tik op Program (Verlaat het programma).

Automatische updates inschakelen

We raden u aan om automatische updates in te schakelen in Google Play Store, zodat u altijd over de nieuwste bètaversie beschikt.

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Tik linksboven op Menu (drie lijntjes) en selecteer Instellingen.
  3. Tik op Apps automatisch updaten.
  4. Selecteer een van de drie opties die worden weergegeven en tik op Gereed. We raden aan Alleen via wifi te selecteren om het verbruik van mobiele data te beperken.

Uw apps worden nu telkens automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie wordt uitgebracht.

Feedback geven

Ga als volgt te werken om feedback in te sturen over de bètaversie van een AVG-app:

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar AVG en selecteer het relevante product uit de zoekresultaten.
  3. Schuif omlaag naar Privéfeedback voor ontwikkelaar en tik op Feedback geven.
  4. Tik op de sterren om een beoordeling te geven, voer uw feedback in en tik op Posten om uw feedback in te dienen.

Uw beoordeling en feedback worden nu weergegeven onder Uw privéfeedback. Als u uw beoordeling of opmerkingen wilt wijzigen, tikt u op Uw feedback bewerken. Wilt u uw feedback verwijderen, dan tikt u op Meer opties (drie puntjes) en selecteert u Verwijderen.

• AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 5.x voor Android
  • AVG Secure VPN 1.x voor Android
  • AVG Alarm Clock Xtreme 6.x voor Android
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger