Verouderde systeemextensies in macOS 10.15.4 of nieuwer

AVG AntiVirus en AVG Internet Security voor Mac versie 19.6 en eerder maken gebruik van kernelextensies om uw Mac van realtime bescherming te voorzien. Op 24 maart 2020 bracht Apple versie 10.15.4 van Catalina uit voor macOS-gebruikers. Deze update bevat een controle van kernelextensies op uw Mac. Als er een programma met kernelextensies wordt gedetecteerd, geeft macOS een melding weer over verouderde systeemextensies. Klik op OK om de melding te sluiten. Uw AVG-product blijft gewoon werken.

Om te voldoen aan de gewijzigde richtlijnen van Apple voor softwareontwikkelaars, hebben we ons eindpuntbeveiligings- en netwerkextensieframework bijgewerkt. Die updates zijn geïmplementeerd in AVG AntiVirus en AVG Internet Security versie 19.7, en zijn beschikbaar voor klanten met macOS 11 Big Sur.

Raadpleeg de volgende mededeling van Apple voor meer informatie over verouderde systeemextensies:

• AVG AntiVirus 19.x voor Mac
  • AVG Internet Security 19.x voor Mac
  • Apple macOS 10.15.4 (Catalina) en later