Privacyinstellingen beheren in AVG-producten

Bij het gebruik van de meeste AVG-producten deelt u anonieme gegevens met AVG en andere, externe partijen. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie.

U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor het delen van anonieme gegevens. Raadpleeg de gedeelten in kwestie in dit artikel voor gedetailleerde instructies voor het beheren van privacyinstellingen AVG-producten.

AVG AntiVirus

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Zet een vinkje in het vakje naast de volgende opties om deze te selecteren of haal het vinkje weg om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over dreigingen met AVG om de beveiliging van alle AVG AntiVirus-gebruikers te verbeteren (Community IQ).
      • Help deze app en onze andere producten verbeteren door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG Deze optie is in AntiVirus Free standaard ingeschakeld en wordt niet weergeven
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG TuneUp

1. Open AVG TuneUp en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG TuneUp wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Driver Updater

1. Open AVG Driver Updater en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG TuneUp wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Battery Saver

1. Open AVG Battery Saver en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG Battery Saver wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten van ons kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden: ontvang aanbiedingen voor relevante producten van derden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Online Security

1. Klik op het pictogram van AVG Online Security rechtsboven in uw browser en klik vervolgens op Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Schakel het selectievakje naast Analyse van prestaties en gebruik van product toestaan ten behoeve van nieuwe productontwikkeling in om u hiervoor aan te melden of uit om u ervoor af te melden.
  3. Klik op Gereed om uw wijzigingen toe te passen.

De voorkeuren voor uw privacyinstellingen zijn bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG AntiVirus

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Selecteer Privacy.
  3. Zet een vinkje in het vakje naast de volgende opties om deze te selecteren of haal het vinkje weg om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen:
      • Help ons al onze antivirusgebruikers beter te beschermen door gegevens over dreigingen met ons te delen.
      • Help deze app en onze andere producten verbeteren door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
    • Aanbiedingen:
      • Bekijk mogelijke upgrades en aanbiedingen voor onze andere producten door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen. Deze optie is in AVG AntiVirus standaard ingeschakeld en wordt niet weergeven.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Secure VPN

1. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Zorg ervoor dat Algemeen is geselecteerd en schakel vervolgens onder Gegevensinstellingen het vakje naast de volgende opties in om deze te kiezen, of schakel het vakje uit als u de opties niet wilt gebruiken:
    • Aanbiedingen voor andere producten weergeven: schakel deze optie in om aanbiedingen voor relevante producten en upgrades van AVG te ontvangen.
    • Storingsrapportage van derden: wij maken gebruik van foutrapportageservices van derden om problemen met deze app vast te stellen en op te lossen.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG TuneUp Premium

1. Open AVG TuneUp en ga naar Instellingen.
  2. Selecteer Privacy.
  3. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Verbeteringen:
      • Help ons met het verbeteren van deze app en onze andere producten door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen.
    • Aanbiedingen:
      • Bekijk mogelijke upgrades en aanbiedingen voor onze andere producten door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het verzamelen van gegevens.

AVG AntiTrack

1. Open AVG AntiTrack en ga naar Instellingen.
  2. Schakel het vakje naast de volgende opties in om deze te selecteren of uit om de selectie op te heffen:
    • Schakel onlineverkoop in: deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades kunnen aanbieden.
    • Schakel productontwikkelingsonderzoek in: Help ons met het verbeteren van deze app en onze andere producten door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen.
    • Aanbiedingen voor producten van derden inschakelen: deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of onze andere producten kunnen aanbieden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het verzamelen van gegevens.

AVG Online Security

1. Klik op het pictogram van AVG Online Security rechtsboven in uw browser en klik vervolgens op Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Schakel het selectievakje naast Analyse van prestaties en gebruik van product toestaan ten behoeve van nieuwe productontwikkeling in om u hiervoor aan te melden of uit om u ervoor af te melden.
  3. Klik op Gereed om uw wijzigingen toe te passen.

De voorkeuren voor uw privacyinstellingen zijn bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG AntiVirus

1. Open AVG AntiVirus en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Tik op InstellingenGegevensinstellingen.
  3. Tik op de schuifregelaar naast een optie zodat deze optie verandert in wit (UIT) om u af te melden of in groen (AAN) om u aan te melden:
    • Verbeteringen:
      • Deel gegevens over dreigingen met AVG om de beveiliging van alle AVG AntiVirus-gebruikers te verbeteren (Community IQ).
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
      • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG AntiVirus wordt gebruikt.
    • Aanbiedingen:
      • deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of andere producten kunnen aanbieden. (In de gratis versie van AVG AntiVirus voor Android is de optie standaard uitgeschakeld en wordt deze niet weergegeven).

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Secure VPN

1. Open AVG Secure VPN en tik op Instellingen (het tandwielpictogram) ▸ Gegevensinstellingen.
  2. Tik op de schuifregelaar naast Help AVG Secure VPN verbeteren zodat de optie verandert in grijs (UIT) om u af te melden, of in groen (AAN) om u aan te melden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Cleaner

1. Open AVG Cleaner en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Tik op InstellingenGegevensinstellingen.
  3. Tik op de schuifregelaar naast een optie zodat deze optie verandert in grijs (UIT) om u aan te melden of in groen (AAN) om u af te melden:
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG Cleaner wordt gebruikt.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

Alarm Clock Xtreme

1. Open Alarm Clock Xtreme en tik op Menu (drie lijntjes) ▸ Instellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen.
  3. Tik op de schuifregelaar naast een optie hieronder zodat deze optie verandert in grijs (UIT) om u af te melden of in blauw (AAN) om u aan te melden:
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe Alarm Clock Xtreme wordt gebruikt.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Mobile Security

1. Open AVG Mobile Security en tik op Instellingen (het tandwielpictogram) ▸ Gegevensinstellingen.
  2. Tik op de schuifregelaar naast een optie zodat deze optie verandert in grijs (UIT) om u aan te melden of in groen (AAN) om u af te melden:
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG om ons te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten: deel niet-identificeerbare statistische gegevens met AVG met als doel om nieuwe producten te ontwikkelen.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met behulp van analyseprogramma's van derden om deze app te verbeteren: draag bij aan geanonimiseerde analytische gegevens die worden gebruikt om te onderzoeken hoe AVG Mobile Security wordt gebruikt.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

AVG Secure VPN

1. Open AVG Secure VPN en tik op Instellingen (het tandwielpictogram) ▸ Gegevensinstellingen.
  2. Tik op de schuifregelaar naast Help Secure VPN verbeteren zodat de optie verandert in grijs (UIT) om u af te melden, of in groen (AAN) om u aan te melden.

Uw Gegevensinstellingen-instellingen worden bijgewerkt. Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor meer informatie over het delen van gegevens.

• AVG Internet Security 22.x voor Windows
  • AVG AntiVirus FREE 22.x voor Windows
  • AVG TuneUp 22.x voor Windows
  • AVG Driver Updater 22.x voor Windows
  • AVG Battery Saver 22.x voor Windows
  • AVG Online Security voor Windows

• AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG TuneUp 2.x voor Mac
  • AVG AntiTrack 1.x voor Mac
  • AVG Online Security voor Mac

• AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 6.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android
  • Alarm Clock Xtreme 7.x voor Android

• AVG Mobile Security 2.x voor iOS

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 13,0 of nieuwer