Een probleem met AVG-apps voor Android melden bij de ondersteuning van AVG

In dit artikel staan instructies om een video te maken waarin een probleem met een AVG-app op Android wordt getoond. Stuur uw video vervolgens voor analyse naar de ondersteuning van AVG. Wij raden u aan zoveel mogelijk details te verstrekken.

Een video maken

1. Installeer AZ Screen Recorder via Google Play Store.
  2. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram AZ Screen Recorder om de app te openen.
  3. Tik op het videopictogram om de opname te starten. Tik als u daarom wordt gevraagd op Nu starten om te gaan opnemen.
    Vanaf dat moment wordt alles wat u doet op het apparaat opgenomen.
  4. Terwijl uw apparaatscherm wordt opgenomen, voert u alle stappen uit om het probleem te reproduceren, inclusief het onjuiste gedrag, foutmeldingen, pogingen om het probleem op te lossen, enzovoort.
  5. Als u wilt stoppen met opnemen, tikt u op de rode timer in AZ Screen Recorder en tikt u op het pictogram ☐ stoppen (vierkantje) dat wordt weergegeven.
  6. Tik in het pop-upvenster Video opgeslagen op het pictogram delen en selecteer de gewenste cloudopslagprovider (bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox).
  7. Open de door u gekozen app voor cloudopslag en maak en kopieer een deelbare koppeling. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie van de cloudopslagprovider.

Uw video naar de ondersteuning van AVG sturen

Als u rechtstreeks vanuit de AVG-app voor Android een bericht verzendt, ontvangen de ondersteuningsmedewerkers van AVG aanvullende gegevens van uw apparaat die hen kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.

In sommige apps kunt u alleen een direct bericht naar de ondersteuning van AVG sturen als u een betaald abonnement hebt.
  1. Open AVG AntiVirus en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Hulp en feedback.
  2. Selecteer Directe AVG-ondersteuning of tik 5 keer op de tekst FAQ's.
  3. Vermeld in het formulier uw naam, e-mailadres en een uitgebreide probleembeschrijving, en plak een koppeling naar de video. Tik vervolgens op Bericht sturen.
  1. Open AVG Cleaner en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Help en feedback.
  2. Selecteer Directe ondersteuning of tik 5 keer op de tekst FAQ.
  3. Vermeld in het formulier uw naam, e-mailadres en een uitgebreide probleembeschrijving, en plak een koppeling naar de video. Tik vervolgens op Verzenden.
  1. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het tandwielpictogram) ▸ HelpContact met ondersteuning.
  2. Vermeld in het formulier uw naam, e-mailadres en een uitgebreide probleembeschrijving, en plak een koppeling naar de video. Tik vervolgens op Verzenden.
  1. Open AVG Secure Browser en ga naar Menu (drie puntjes) ▸ InstellingenHulp en feedback.
  2. Beschrijf het probleem uitgebreid in de e-mail en plak een koppeling naar de video. Tik vervolgens op Verzenden.
  1. Open AVG Alarm Clock Xtreme en ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ Help en veelgestelde vragenDirecte ondersteuning.
    Of ga naar Menu (drie lijntjes) ▸ InstellingenOver ons en tik herhaaldelijk op het versienummer totdat het formulier Directe ondersteuning wordt weergegeven.
  2. Vermeld in het formulier uw e-mailadres en de uitgebreide probleembeschrijving, en plak de koppeling naar de video in het bericht. Tik vervolgens op Verzenden.

De medewerkers van de ondersteuning van AVG stellen een onderzoek in naar uw probleem en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

• AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 6.x voor Android
  • AVG Secure VPN 6.x voor Android
  • AVG Secure Browser 6.x voor Android
  • AVG Alarm Clock Xtreme 7.x voor Android