AVG Internet Security activeren

AVG Internet Security voor Windows is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG Internet Security moet u uw toepassing mogelijk handmatig activeren.

De door u gekozen activeringsmethode:

Activeringscode invoeren

AVG Internet Security activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies: De AVG-activeringscode zoeken.
  2. Open AVG AntiVirus en ga vervolgens naar MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  4. Als er meer dan één product aan uw activeringscode is gekoppeld, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

AVG Internet Security is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

De einddatum van uw abonnement vindt u via MenuMijn abonnement of in uw AVG-account. U kunt uw app activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

AVG Internet Security voor Mac is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG Internet Security moet u uw toepassing mogelijk handmatig activeren.

De door u gekozen activeringsmethode:

Activeringscode invoeren

AVG Internet Security activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies: De AVG-activeringscode zoeken.
  2. Open AVG AntiVirus en ga vervolgens naar MenuMijn abonnementen.
  3. Selecteer Betaalde functies activeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.
  5. Als er meer dan één product aan uw activeringscode is gekoppeld, klikt u op Installeren naast elk product dat u wilt installeren.

De producten die u hebt geselecteerd, worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw AVG Internet Security-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

De einddatum van uw abonnement vindt u via MenuMijn abonnement of in uw AVG-account. U kunt uw abonnement activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Internet Security:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• AVG Internet Security 23.x voor Windows
  • AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32-/64-bits