Een betaalde versie van AVG AntiVirus activeren in Android

Van AVG AntiVirus is zowel een gratis als een betaald product verkrijgbaar. Voor het betaalde product AVG AntiVirus PRO hebt u een abonnement nodig. Als u een abonnement hebt gekocht via Google Play Store, wordt het automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Als u uw abonnement via een ander verkoopkanaal van AVG hebt gekocht, bijvoorbeeld de AVG Store moet u de app mogelijk zelf activeren met een geldige activeringscode of via uw AVG-account.

Controleer voordat u de activeringsstappen in dit artikel uitvoert of de nieuwste versie van AVG AntiVirus is geïnstalleerd op uw Android-apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies: AVG AntiVirus installeren.

Abonnement activeren

Uw abonnement activeren met een activeringscode:

1. Tik op het symbool AVG AntiVirus op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  2. Tik op Account en selecteer vervolgens het deelvenster Abonnement.
  3. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) en tik dan op Ga door.

Uw AVG AntiVirus-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Ga als volgt te werk als u problemen hebt met het activeren met een activeringscode:

• Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  • Gebruik ons webformulier of uw AVG-account om uw activeringscode op te halen en probeer het abonnement opnieuw te activeren.
  • Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw AVG-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Abonnement activeren

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG AntiVirus-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Als u de toepassing op een nieuw apparaat wilt gebruiken of als u uw bestaande apparaat opnieuw instelt, kunt u uw AVG AntiVirus-abonnement herstellen via Google Play Store:

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met het Google-account dat u hebt gebruikt om het abonnement te kopen. Raadpleeg het volgende Help-artikel van Google Play om te zien hoe u dat kunt controleren: Google Play Help ▸ Accounts toevoegen en gebruiken via Google Play Store op uw apparaat.
  2. Tik op het symbool AVG AntiVirus op het hoofdscherm van uw apparaat. De app wordt geopend.
  3. Tik op Account en selecteer vervolgens het deelvenster Abonnement.
  4. Selecteer Herstellen via Google Play.

De app herstelt en activeert automatisch uw AVG AntiVirus-abonnement via Google Play Store.

Activeringsproblemen oplossen

Als u problemen hebt met het herstellen van uw abonnement via Google Play Store, raadpleegt u het volgende artikel:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG AntiVirus voor Android:

Raadpleeg het volgende artikel als u uw abonnement van het ene apparaat naar het andere wilt overzetten:

• AVG AntiVirus Pro 23.x voor Android
  • AVG AntiVirus 23.x voor Android