Contact opnemen met de ondersteuning van AVG

Hoe meld ik een probleem of vermoedelijke fout?

U kunt contact opnemen met de ondersteuning van AVG via het formulier voor technische ondersteuning. Het is raadzaam de volgende gegevens op te geven:

• Een uitgebreide beschrijving van het probleem en de reeks acties die heeft geleid tot het probleem.
  • Eventuele foutberichten die worden weergegeven.
  • Eventuele zaken die zijn veranderd op uw apparaat nadat het probleem is opgetreden.

Hoe kan ik hulp krijgen bij een vraag over een abonnement of de facturering?

U kunt contact opnemen met de verkoopondersteuning van AVG via het formulier voor verkoopondersteuning. U kunt ons bellen via het opgegeven telefoonnummer of klikken op Online chatten om een onlinechatsessie te starten met een van onze medewerkers.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

U kunt uw geld terugvragen via ons formulier voor restitutieverzoek. Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies en meer informatie over het restitutiebeleid van AVG:

Hoe kan ik een probleem met een AVG-app melden?

De optie om direct contact op te namen met de ondersteuning van AVG via een app van AVG is alleen beschikbaar in de betaalde versie van mobiele apps van AVG.

Als u een probleem met een mobiele app van AVG wilt melden, raden we u aan contact op te nemen met de ondersteuning van AVG via het contactformulier dat wordt meegeleverd bij alle mobiele producten van AVG. Dat komt doordat vragen die rechtstreeks vanuit de app worden verzonden apparaatlogboeken en andere extra details bevatten. Aan de hand daarvan kunnen onze medewerkers uw probleem sneller en effectiever oplossen. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Kan ik contact opnemen met de ondersteuning van AVG als ik geen betaald product van AVG heb?

Nee. Het is alleen mogelijk om contact op te nemen met de ondersteuning van AVG als u een betaald abonnement hebt of als u een gratis proefversie van een AVG-product gebruikt.

De volgende bronnen zijn beschikbaar voor alle AVG-gebruikers, ook zonder betaald AVG-abonnement:

Knowledgebase

Ga naar de ondersteuningspagina's van AVG en gebruik het zoekveld om artikelen te zoeken over een bepaald probleem of blader naar de populairste artikelen voor uw besturingssysteem:

AVG-community

De AVG-community wordt gemonitord door de ondersteuning van AVG en vormt een eenvoudige manier om vragen te stellen en AVG-producten met anderen te bespreken. Voordat u een vraag plaatst, moet zich aanmelden met uw AVG Account.