Bestand, map of website uitsluiten van scannen door AVG

Opmerking: De stappen in dit artikel hebben betrekking op AVG AntiVirus of AVG Internet Security. Als onderstaande instructies niet van toepassing zijn op uw product, gebruikt u mogelijk het nieuwere AVG Internet Security - Onbeperkt.
In sommige situaties wilt u mogelijk uitzonderingen definiëren in uw AVG-programma, zodat AVG bij het scannen bepaalde bestanden, mappen of websites negeert.

Opmerking: zorg er altijd voor dat het bestand, de map of de website absoluut veilig is. Ook legitieme bestanden en betrouwbare websites kunnen besmet zijn.
  1. Open het AVG-programma.
  2. Selecteer Geavanceerde instellingen in het menu Opties.

User-added image

3. Selecteer Uitzonderingen in het linkerdeelvenster.

User-added image

4. Klik in het rechterdeelvenster op Uitzondering toevoegen.

User-added image

5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het uitzonderingstype.

User-added image

6. Blader naar het bestand of de map die u wilt uitsluiten of typ een URL

User-added image

7. Klik op OK om de details van de uitzondering op te slaan.

User-added image

8. Klik opnieuw op OK om de instellingen op te slaan.

User-added image