AVG Driver Updater installeren

AVG Driver Updater is een optimalisatieprogramma voor de pc waarmee u uw hardware kunt scannen op niet-werkende en verouderde stuurprogramma's en problemen met uw pc kunt voorkomen.

AVG Driver Updater is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. In dit artikel vindt u uitleg over het installeren van de nieuwste versie van de toepassing en voor het activeren van een bestaand abonnement of het kopen van AVG Driver Updater.

AVG Driver Updater installeren

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG Driver Updater te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw computer op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG Driver Updater downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_driver_updater_online_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
    Raadpleeg het volgende artikel als het niet lukt om toestemming te geven voor de installatie van AVG Driver Updater:
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Als u de standaardtaal van de installatie wilt wijzigen, klikt u rechtsboven op het scherm op de huidige taal en selecteert u de gewenste taal. Klik vervolgens op Installeren.
  5. Wacht totdat AVG Driver Updater is geïnstalleerd op uw computer.
  6. Klik op Stuurprogramma's scannen .
  7. Wacht totdat AVG Driver Updater uw computer heeft gescand.
  8. Als er verouderde stuurprogramma's zijn gedetecteerd, klikt u op Update geselecteerd.
  9. Wanneer de stuurprogramma's zijn bijgewerkt, klikt u op Gereed.

De gratis proefversie van AVG Driver Updater is nu geïnstalleerd op uw computer. Als u een abonnement wilt kopen, klikt u op Abonnement verlengen en volgt u de instructies op het scherm.

Als u AVG Driver Updater al hebt aangeschaft, activeert u voor de installatie uw betaalde abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Nog hulp nodig?

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten en of Windows up-to-date is.
    • Windows 11 behalve Mixed Reality en IoT Edition; Windows 10 behalve Mobile en IoT Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 behalve RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 met of hoger, elke versie (32- of 64-bits)
    • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (ondersteuning voor SSE3-instructies vereist). ARM-apparaten worden niet ondersteund
    • 1 GB RAM-geheugen of meer.
    • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
    • Een internetverbinding om de toepassing te downloaden, activeren en gebruiken
    • Een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels wordt aanbevolen
  2. Controleer of het gedownloade installatiebestand niet is beschadigd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  3. Als u antivirussoftware van derden gebruikt, kunt u die tijdelijk uitschakelen (dit geldt alleen als u AVG AntiVirus niet gebruikt). Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:
  4. Start de computer opnieuw en probeer AVG Driver Updater opnieuw te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Driver Updater:

• AVG Driver Updater 23.x voor Windows
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits