AVG Mobile Security installeren in iOS

AVG Mobile Security voor iOS is een uitgebreide beveiligingsapp die u online beschermt door wifinetwerken op kwetsbaarheden te scannen. Via de functie Identiteitsbescherming wordt u gewaarschuwd als er online wachtwoorden zijn uitgelekt die zijn gekoppeld aan uw e-mailadres.

Van AVG Mobile Security is zowel een gratis als een betaalde product verkrijgbaar. Kies uw versie om AVG Mobile Security te installeren:

AVG Mobile Security installeren

1. Tik op uw iOS-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG Mobile Security te openen in de App Store. Naar de App Store
  2. Tik op Downloaden om de app te downloaden en te installeren. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.
  3. Tik op Aan de slag om te bevestigen dat u akkoord gaat met de AVG-overeenkomst en het privacybeleid.
  4. Tik op Doorgaan om de welkomstpagina's te bekijken. Tik optioneel op Overslaan.
  5. Tik op de knop X om door te gaan naar de gratis versie.

AVG Mobile Security wordt nu geïnstalleerd op uw iOS-apparaat.

Upgraden naar AVG Mobile Security Pro

U kunt een AVG Mobile Security Pro-abonnement kopen door rechtsboven in het hoofdvenster van de app op Upgrade te tikken. Volg de instructies op het scherm om de aankoop via de App Store te voltooien.

Uw betaalde abonnement wordt automatisch geactiveerd. Als u AVG Mobile Security Pro al via een ander verkoopkanaal hebt gekocht, moet u het abonnement handmatig activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Controleer of uw iOS-apparaat aan de minimumvereisten voldoet, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Apple iOS 14.0 of nieuwer
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates

Als u uw probleem niet kunt oplossen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

In onderstaand artikel vindt u meer informatie over de functies die beschikbaar zijn in AVG Mobile Security:

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies over het gebruik van AVG Mobile Security:

• AVG Mobile Security Pro 23.x voor iOS
  • AVG Mobile Security 23.x voor iOS
  • Apple iOS 14.0 of nieuwer