AVG-toepassingen openen

Na het installeren van een AVG-toepassing opent u de gebruikersinterface om toegang te krijgen tot de functies en instellingen. In dit artikel vindt u instructies voor de verschillende methoden voor het openen van AVG-toepassingen in Windows en op de Mac.

Wanneer u een AVG-toepassing installeert in Microsoft Windows, worden er automatisch een snelkoppeling op het bureaublad en een pictogram in de taakbalk gemaakt om de toepassing snel te kunnen openen. U kunt AVG-toepassingen ook openen via het menu Start van Windows. Raadpleeg de GIF of de onderstaande gedeelten voor instructies over het openen van uw AVG-product.

Snelkoppeling op het bureaublad

Dubbelklik op het pictogram van het AVG-product op het bureaublad van Windows.

Taakbalkpictogram

Dubbelklik op het productpictogram AVG AntiVirus in het systeemvak van de taakbalk van Windows.

Menu Start van Windows

1. Klik op de knop Start van Windows.
  2. Typ de naam van uw AVG-product. Dit kan bijvoorbeeld AVG AntiVirus FREE zijn.
  3. Selecteer uw AVG-product in de zoekresultaten.
  1. Klik op de knop Start van Windows.
  2. Typ de naam van uw AVG-product. Dit kan bijvoorbeeld AVG AntiVirus FREE zijn.
  3. Selecteer uw AVG-product in de zoekresultaten.
  1. Druk op de toets met het logo van Windows () op het toetsenbord.
  2. Typ de naam van uw AVG-product. Dit kan bijvoorbeeld AVG AntiVirus FREE zijn.
  3. Selecteer uw AVG-product in de zoekresultaten.
  1. Klik op de knop Start van Windows.
  2. Typ de naam van uw AVG-product. Dit kan bijvoorbeeld AVG AntiVirus FREE zijn.
  3. Selecteer uw AVG-product in de zoekresultaten.

Wanneer u een AVG-programma installeert op een Mac, wordt er automatisch een menubalksymbool gemaakt om de toepassing snel te kunnen openen. U kunt AVG-toepassingen ook openen via de map Programma's of het Dock. Raadpleeg de GIF of de onderstaande gedeelten voor instructies over het openen van uw AVG-product.

Menubalkpictogram

Klik rechts in de menubalk van Apple op het symbool van het AVG-product en selecteer 'Toon... productnaam' of 'Open... productnaam'.

Map Programma's

Klik links in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklik op het symbool van het AVG-product in de map Programma's.

Dock-symbool

Klik op het symbool van het AVG-product in het Dock.

• AVG Internet Security 23.x voor Windows
  • AVG AntiVirus FREE 23.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 5.x voor Windows
  • AVG TuneUp 23.x voor Windows
  • AVG AntiTrack 3.x voor Windows
  • AVG BreachGuard 24.x voor Windows
  • AVG Driver Updater 23.x voor Windows
  • AVG Battery Saver 22.x voor Windows
  • AVG Secure Browser 120.x voor Windows

• AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 20.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • AVG AntiTrack 1.x voor Mac
  • AVG BreachGuard 1.x voor Mac
  • AVG Secure Browser 120.x voor Mac
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32-/64-bits

• Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)