De pincode van App-vergrendeling resetten in AVG AntiVirus

App-vergrendeling is een functie in AVG AntiVirus voor Android die uw vertrouwelijke apps beschermt met een pincode of een patroon. Dit artikel gaat ervan uit dat u App-vergrendeling al hebt ingesteld en legt uit hoe u de pincode van uw App-vergrendeling opnieuw kunt instellen als u die bent vergeten.

De pincode van App-vergrendeling wijzigen

De pincode van App-vergrendeling wijzigen in de AVG AntiVirus-app via uw Google-account:

1. Open AVG AntiVirus en ga vervolgens naar VerkennenApp-vergrendeling.
    U kunt ook de app openen die is vergrendeld door App-vergrendeling en doorgaan naar stap 2.
  2. Wanneer u wordt gevraagd om uw huidige pincode in te voeren, tikt u op (de drie puntjes) ▸ Pincode opnieuw instellen.
  3. U wordt omgeleid naar de aanmeldingspagina van uw Google-account. Controleer of het Google-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat u hebt geselecteerd voor het herstellen van de AVG-pincode en tik vervolgens op Volgende.
  4. Voer het wachtwoord voor uw Google-account in en klik nogmaals op Volgende.
  5. Typ uw nieuwe pincode twee keer in om de wijziging te bevestigen.

Uw nieuwe AVG-pincode is ingesteld.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor verdere informatie over AVG AntiVirus en App-vergrendeling:

• AVG AntiVirus 23.x voor Android