Het wachtwoord van uw AVG-account opnieuw instellen

AVG-account is een portal waarop u uw betaalde AVG-abonnementen kunt beheren. In onderstaande gedeelten vindt u instructies voor het opnieuw instellen van het wachtwoord voor uw AVG-account:

• Ik weet mijn wachtwoord niet: vraag het wachtwoord van uw AVG-account opnieuw op als u het niet meer weet.
  • Ik weet mijn wachtwoord: stel uw wachtwoord opnieuw in via de instellingen van uw AVG-account als u toegang hebt tot het account.
  • Mijn AVG-account is vergrendeld: stel uw wachtwoord opnieuw in om toegang te krijgen tot een vergrendeld AVG-account. Wij vergrendelen uw AVG-account voor de zekerheid als we detecteren dat er een wachtwoord van u is uitgelekt bij een gegevenslek van een andere service.

Ik weet mijn wachtwoord niet

1. Ga naar de pagina Wachtwoord herstellen met behulp van onderstaande koppeling:
  2. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.
  3. Ga naar uw Postvak IN en zoek het e-mailbericht van notification@mails.avg.com met als onderwerp: Bent u het wachtwoord van uw AVG-account vergeten?.
  4. Klik op de knop Een nieuw wachtwoord instellen.
  5. Typ uw nieuwe wachtwoord en klik op Doorgaan.
  6. Klik op Doorgaan naar account om u met uw nieuwe wachtwoord aan te melden bij uw AVG-account.

Het wachtwoord voor uw AVG-account is nu opnieuw ingesteld.

Ik weet mijn wachtwoord

1. Meld u aan bij uw AVG-account via onderstaande koppeling:
  2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in, en klik op Doorgaan.
  3. Klik op Ga naar accountinstellingen op de tegel Accountinstellingen.
  4. In het gedeelte Beveiliging klikt u op Wachtwoord wijzigen.
  5. Voer uw huidige wachtwoord in en typ het nieuwe wachtwoord. Klik daarna op Bevestigen.

Het wachtwoord voor uw AVG-account is nu opnieuw ingesteld.

Mijn AVG-account is vergrendeld

Elk keer dat u zich aanmeldt bij uw AVG-account controleren we automatisch of uw wachtwoord niet online is uitgelekt en of uw wachtwoord veilig is. Wanneer wij constateren dat u wachtwoord voor toegang tot uw AVG-account online is uitgelekt in het kader van een gegevenslek bij een andere service, blokkeren wij uw account onmiddellijk.

Als uw AVG-account is vergrendeld, ziet u het volgende bericht wanneer u zich probeert aan te melden.

Als u uw AVG-account wilt ontgrendelen, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar uw Postvak IN en open het e-mailbericht van notification@mails.avg.com met als onderwerp: Uw wachtwoord is opnieuw ingesteld om uw account te beschermen.
  2. Klik op de knop Werk mijn wachtwoord bij.
  3. Typ uw nieuwe wachtwoord en klik op Doorgaan.
  4. Klik op Doorgaan naar account om u met uw nieuwe wachtwoord aan te melden bij uw AVG-account.

Het wachtwoord voor uw AVG-account is nu opnieuw ingesteld.

Verdere aanbevelingen

In het volgende artikel vindt u meer informatie over het beheren van uw AVG-account: