Geld terugvragen voor een AVG-product

In dit artikel wordt beschreven waarop u moet letten bij het kiezen van het juiste AVG-product, en vindt u informatie over het terugbetalingsbeleid van AVG en instructies aan de hand waarvan u geld kunt terugvragen voor een aangeschaft product. Raadpleeg het desbetreffende gedeelte hieronder voor meer informatie.

Het juiste AVG-product kiezen

U wordt aangemoedigd gratis proefversies van onze betaalde producten te downloaden en te gebruiken. Zo kunt u het risico van een verkeerde aankoopbeslissing vermijden. U kunt gratis proefversies van betaalde AVG-producten downloaden in de AVG Winkel. Selecteer hieronder de koppeling voor uw besturingssysteem om te zien welke gratis proefversies er beschikbaar zijn:

OPMERKING: niet voor alle betaalde producten is een gratis proefversie verkrijgbaar.

Het terugbetalingsbeleid van AVG

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over uw AVG-product, dan kunt u binnen 30 dagen contact met ons opnemen om het volledige aankoopbedrag terug te vragen. Deze 30-daagse geld-teruggarantie geldt voor consumentenproducten van AVG die als volgt zijn aangeschaft:

• Online via de AVG Winkel
  • Via een aanbieding in een ander AVG-product
  • Via Google Play

BELANGRIJK: de 30-daagse geld-teruggarantie is niet van toepassing op AVG-producten die als volgt zijn aangeschaft:

• Via een winkel of een externe wederverkoper: neem rechtstreeks contact op met de winkel of verkoper voor informatie over het toepasselijke terugbetalingsbeleid.
  • Via de App Store: raadpleeg onderstaand artikel van de ondersteuning van Apple voor informatie over het terugbetalingsbeleid van App Store en de manier waarop u een verzoek om terugbetaling kunt indienen:

Het is normaal gesproken niet mogelijk geld terug te vragen voor AVG-producten waarvan de aankoopdatum meer dan 30 dagen geleden is. Mocht u echter technische problemen ondervinden met een betaald AVG-product, dan kunt u contact opnemen met de ondersteuning van AVG om eventuele problemen op te lossen via e-mail, chat of telefoon. Klik op de volgende koppeling om het volledige terugbetalingsbeleid van AVG te bekijken:

Om terugbetaling vragen

OPMERKING: Voordat u een verzoek om terugbetaling indient, moet u nagaan of het terugbetalingsbeleid van AVG van toepassing is op uw aankoop. Raadpleeg daarvoor het voorgaande gedeelte van dit artikel.

1. Ga naar de verkoopondersteuning van AVG.
  2. Klik op Om terugbetaling vragen.
  3. Voltooi uw verzoek aan de hand van de instructies op het scherm. Als u een bestelnummer en/of licentienummer moet opgeven, raadpleegt u de onderstaande artikelen voor uitgebreide instructies: