Wat is het terugbetalingsbeleid van AVG

Uw volledige tevredenheid is belangrijk voor ons

AVG streeft ernaar elk risico uit te sluiten van uw aankoopbeslissing. We moedigen u aan de proefversies van onze software, beschikbaar op onze website, te downloaden en uw aankopen zorgvuldig te kiezen.

Geld-terug-garantie

De garantie dat u binnen 30 dagen en zonder vragen uw geld terug kunt krijgen

Als u er niet geheel van overtuigd bent dat uw computer veiliger is met geïnstalleerde AVG-beveiliging, kunt u binnen dertig dagen na aankoop contact met ons opnemen om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen, zonder vragen.

Inderdaad, voor alle AVG-producten voor thuisgebruikers en bedrijven bieden we een geld-terug-garantie van dertig dagen, zonder vragen. Deze afkoelingsperiode is bedoeld om er zeker van te zijn dat u tevreden bent over uw aankoop van AVG-software en er geen risico's aan uw aankoop kleven.

Na deze afkoelingsperiode is het doorgaans niet mogelijk om uw geld terug te krijgen als u van gedachten verandert. We bieden echter wel continue technische ondersteuning en helpen u graag eventuele problemen met onze software op te lossen.

OPMERKING: deze geld-terug-garantie is niet van toepassing op AVG-producten die in de winkel worden gekocht. Wederverkopers hanteren hun eigen restitutiebeleid. Neem voor meer informatie hierover direct contact op met uw wederverkoper. Daarnaast is het beleid niet van toepassing op de kosten van het leveren en verzenden van een AVG-installatieschijf wanneer hierom is verzocht en de cd/dvd-rom normaal werkt. Onder deze omstandigheden dekt de garantie alleen de licentiekosten van AVG-producten.

In het zeldzame geval dat u niet tevreden bent over uw AVG-product en in aanmerking wilt komen voor restitutie, doet u het volgende:

Thuisgebruikers

Bezoek de AVG-pagina voor verkoopondersteuning op http://support.avg.com/support_sales.​

Zakelijke gebruikers
Neem contact op met de AVG-ondersteuning voor bedrijven voor restitutie voor zakelijke producten.

Het tegoed verschijnt binnen 30 dagen op uw factuuroverzicht.