Een AVG AntiTrack-abonnement activeren

AVG AntiTrack voor MacAVG AntiTrack voor Windows is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG AntiTrack moet u mogelijk het abonnement handmatig activeren met een geldige activeringscode.

In dit artikel gaan we ervan uit dat de nieuwste versie van AVG AntiTrack al op uw apparaat is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

AVG AntiTrack activeren

Ga als volgt te werk om een bestaand abonnement direct na installatie te activeren:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Als AVG AntiTrack nog niet geopend is, dubbelklikt u op het pictogram AVG AntiTrack op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Selecteer U hebt het product al gekocht?
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Doorgaan.
  5. Klik op OK.

Uw abonnement op AVG AntiTrack is nu actief.

U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm MenuInstellingenStatus van uw abonnement.

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Als AVG AntiTrack niet al geopend is, klikt u in de menubalk van Apple op GaProgramma's en dubbelklikt u op het symbool AVG AntiTrack om het programma te openen.
  3. Klik op Volgende om de instructievideo te doorlopen.
  4. Typ of plak wanneer het scherm Aan de slag! verschijnt uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeren.
  5. Klik op OK.

Uw abonnement op AVG AntiTrack is nu actief.

U kunt de details van uw abonnement bekijken op het scherm InstellingenActiveringscodes.

Nog hulp nodig?

Het is raadzaam de informatie hieronder te lezen waarin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van AVG openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van AVG contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG AntiTrack:

Raadpleeg het volgende artikel als u uw abonnement wilt overbrengen van het ene apparaat naar het andere:

• AVG AntiTrack 3.x voor Windows