Een AVG Driver Updater-abonnement activeren

AVG Driver Updater is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Nadat u AVG Driver Updater hebt geïnstalleerd, moet u uw abonnement mogelijk handmatig activeren.

Activeringscode invoeren

AVG Driver Updater activeren met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies: De AVG-activeringscode zoeken
  2. Open AVG Driver Updater en ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  4. Als er meer dan één product aan uw activeringscode is gekoppeld, controleert u of de gewenste producten geselecteerd zijn en klikt u op Activeren en installeren.

De door u geselecteerde producten worden automatisch geïnstalleerd en geactiveerd.

Uw AVG Driver Updater-abonnement is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Aanmelden bij AVG Account hieronder als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Driver Updater:

Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw abonnement kunt overzetten naar een ander apparaat:

• AVG Driver Updater 23.x voor Windows