Ondersteuning voor thuisgebruikers

AVG Secure Browser PRO activeren

AVG Secure Browser PRO-abonnementen die rechtstreeks in de AVG Secure Browser-toepassing zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt en hoeven niet handmatig te worden geactiveerd.

AVG Secure Browser is beschikbaar als gratis en als betaald product. Voor het gebruik van het betaalde product, AVG Secure Browser PRO, hebt u een abonnement nodig. Na installatie van AVG Secure Browser moet u mogelijk uw toepassing handmatig activeren.

De door u gekozen activeringsmethode:

Activeringscode invoeren

Zo activeert u AVG Secure Browser PRO met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Voor uitgebreide installatie-instructies raadpleegt u het artikel: De AVG-activeringscode zoeken.
  2. Open AVG Secure Browser, klik vervolgens rechtsboven in het browservenster op Menu (drie puntjes) en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Mijn abonnementen in het venster en klik op Hebt u al een activeringscode?.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.

AVG Secure Browser PRO is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als de activering niet lukt.

Activeringscode invoeren

Zo activeert u AVG Secure Browser PRO met een activeringscode:

1. Zoek uw activeringscode. Deze vindt u in het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Voor uitgebreide installatie-instructies raadpleegt u het artikel: De AVG-activeringscode zoeken.
  2. Open AVG Secure Browser, klik vervolgens rechtsboven in het browservenster op Menu (drie puntjes) en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Mijn abonnementen in het venster en klik op Hebt u al een activeringscode?.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.

AVG Secure Browser PRO is nu actief. Raadpleeg het gedeelte Nog hulp nodig? in dit artikel als het activeren niet lukt.

Nog hulp nodig?

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het oplossen van de meest gebruikelijke activeringsproblemen:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, neem dan contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Bekijk de volgende artikelen voor meer informatie over AVG Secure Browser:

• AVG Secure Browser PRO 122.x voor Windows
  • AVG Secure Browser 122.x voor Windows
  • AVG Secure Browser PRO 122.x voor Mac
  • AVG Secure Browser 122.x voor Mac
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits

• Apple macOS 14.x (Sonoma)
  • Apple macOS 13.x (Ventura)
  • Apple macOS 12.x (Monterey)
  • Apple macOS 11.x (Big Sur)