Abonnementsbundels van AVG Ultimate activeren

De volgende AVG Ultimate-abonnementsbundels zijn beschikbaar:

• AVG Ultimate (meerdere apparaten): kan op 10 apparaten tegelijk worden gebruikt en bevat producten voor Windows, Mac, Android en iOS.
  • AVG Windows Ultimate: kan worden gebruikt op 1 Windows-pc en bevat alleen producten voor Windows.
  • AVG Mobile Ultimate: kan op 5 apparaten tegelijk worden gebruikt en bevat alleen producten voor Android.
Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Ultimate-abonnementen: Abonnementsbundels van AVG Ultimate – veelgestelde vragen.

Raadpleeg de onderstaande informatie om uw AVG Ultimate-abonnement op elk apparaat te activeren:

AVG Ultimate activeren

Deze instructies zijn van toepassing als u AVG Ultimate (meerdere apparaten) of AVG Windows Ultimate hebt aangeschaft.

Uw AVG Ultimate-abonnement installeren en activeren in Windows:

1. Klik op de onderstaande knop om de nieuwste versie van AVG Internet Security van de officiële AVG-website te downloaden. AVG Internet Security downloaden
  2. Ga na de installatie naar MenuActiveringscode invoeren via het hoofdscherm van de toepassing.
  3. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en klik op Invoeren.
  4. Klik op Activeren en installeren om alle producten in uw AVG Ultimate-abonnement te installeren en activeren. Schakel het vakje uit van producten die u nu niet wil installeren.

Uw AVG Ultimate-abonnement is nu actief op uw Windows-pc.

Deze instructies zijn van toepassing als u AVG Ultimate (meerdere apparaten) hebt aangeschaft.

Uw AVG Ultimate-abonnement installeren en activeren op een Mac:

1. Klik op de onderstaande knop om de nieuwste versie van AVG Internet Security van de officiële AVG-website te downloaden. AVG Internet Security downloaden
  2. Ga na de installatie naar MenuMijn abonnementen via het hoofdscherm van de toepassing.
  3. Klik op Betaalde functies activeren.
  4. Voer uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in en klik op Activeren.
  5. Klik op Mijn apps bekijken in het dialoogvenster dat wordt weergegeven, ... of ga naar MenuMijn abonnementen.
  6. Klik op Installeren naast AVG TuneUp Pro, AVG Secure VPN en AVG AntiTrack om alle producten in uw AVG Ultimate-abonnement te installeren en activeren.

Uw AVG Ultimate-abonnement is nu actief op uw Mac.

Deze instructies zijn van toepassing als u AVG Ultimate (meerdere apparaten) of AVG Mobile Ultimate hebt aangeschaft.

Installeer en activeer elke app afzonderlijk door de gedetailleerde instructies in de onderstaande artikelen te volgen:

Uw AVG Ultimate-abonnement is nu actief op uw Android-apparaat.

Deze instructies zijn van toepassing als u AVG Ultimate (meerdere apparaten) hebt aangeschaft.

Installeer en activeer elke app afzonderlijk door de gedetailleerde instructies in de onderstaande artikelen te volgen:

Uw AVG Ultimate-abonnement is nu actief op uw iOS-apparaat.

Nog hulp nodig?

Lees de informatie hieronder om enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen op te lossen:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, neem dan contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over de producten die beschikbaar zijn in AVG Ultimate:

• AVG Internet Security 23.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 5.x voor Windows
  • AVG TuneUp 23.x voor Windows
  • AVG AntiTrack 2.x voor Windows

• AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • AVG AntiTrack 1.x voor Mac

• AVG AntiVirus 23.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android
  • AVG Cleaner 23.x voor Android

• AVG Mobile Security 23.x voor iOS
  • AVG Secure VPN 2.x voor iOS
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32-/64-bits

• Apple macOS 10.12.x (Sierra)

• Google Android 8.0 (Marshmallow, API 26) of nieuwer

• Apple iOS 14.0 of nieuwer