Meldingen en advertenties beheren in AVG AntiVirus voor Android

AVG AntiVirus voor Android is een beveiligingsapp waarmee u uw apparaat kunt beschermen tegen ongewenste phishing, malware, spyware en schadelijke virussen zoals Trojaanse paarden. De app bevat ook een reeks functies die uw apparaat gebruiksvriendelijker maken en uw beschermingsniveau verhogen. Advertenties maken het mogelijk onze Android-antivirussoftware gratis aan te bieden. U kunt kiezen uit gratis software met advertenties en betaalde software zonder advertenties.

Hoe kan ik de meldingen en waarschuwingen wijzigen die ik zie in AVG AntiVirus?

Ga om meldingen en waarschuwingen te beheren in AVG AntiVirus voor Android naar AccountInstellingenMeldingen.

Er zijn verschillende soorten meldingen:

• Waarschuw mij wanneer...
    • Nieuwe app is gescand: laat u weten wanneer een net geïnstalleerde app veilig is om te openen.
    • Laat u weten wanneer er een nieuwe gids is die u kunt volgen: laat u weten wanneer er een nieuwe gids is toegevoegd aan AVG AntiVirus.
    • E-mailadres gevonden in gegevenslek: waarschuwt u wanneer de aanmeldgegevens van een van uw onlineaccounts zijn uitgelekt.
    • 50+ MB aan overbodige systeembestanden gevonden: laat u weten wanneer er overbodige systeembestanden kunnen worden opgeschoond om ruimte op uw apparaat vrij te maken.
    • Beveiligingsoverzicht controleren: er verschijnt een melding wanneer uw maandelijkse beveiligingsstatistieken klaar zijn om te zien hoe AVG AntiVirus u heeft beschermd.
  • Herinner mij eraan om...
    • Wifi-netwerken scannen op dreigingen: waarschuwt u als u verbinding maakt met een wifi-netwerk dat nieuw is of al een tijdje niet is gescand.
    • VPN gebruiken voor gevoelige websites: herinnert u eraan om de VPN in te schakelen voor extra privacy tijdens het bezoeken van gevoelige websites.
    • Melding gevoelige app: wanneer er een vertrouwelijke app is geïnstalleerd, verschijnt er een melding met de vraag of u de toegang tot deze app wilt beveiligen met App-vergrendeling.

Waarom geeft AVG AntiVirus voor Android advertenties weer?

AVG is er trots op zijn toonaangevende antivirusapps voor Android gratis te kunnen aanbieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door advertenties. U kunt kiezen uit gratis software met advertenties en de pro-versie zonder advertenties.

AVG maakt gebruik van advertentienetwerken van derden, zoals AdMob van Google en Audience Network van Facebook, om advertenties van hoge kwaliteit weer te geven die voor elke gebruiker relevant kunnen zijn.

Hoe kan ik reclame van derden uitschakelen in AVG AntiVirus voor Android?

Als u AVG AntiVirus liever gebruikt zonder advertenties van derden, kunt u upgraden naar AVG AntiVirus Pro. Tik om te upgraden rechtsboven op Upgraden en selecteer een abonnement. Voltooi de upgrade aan de hand van de instructies op het scherm.

U kunt ook een reclamevrij abonnement kopen. Met die optie worden externe advertenties uit AVG AntiVirus verwijderd, maar het omvat geen extra premiumfuncties en -voordelen. Een reclamevrij abonnement is alleen beschikbaar als u de Free-versie van AVG AntiVirus ongeveer 40-50 dagen hebt gebruikt. Wanneer deze abonnementsoptie beschikbaar is, verschijnt het deelvenster 'Advertenties verwijderen' op het hoofdscherm van de app. Als u een reclamevrij abonnement wilt kopen, tikt u op de grijze schuifregelaar (UIT) naast Advertenties verwijderen en volgt u de instructies op het scherm.

Na het upgraden zullen er geen advertenties meer in de app verschijnen voor producten en services die niet zijn gerelateerd aan AVG. Wel blijven wij u mogelijk informeren over andere AVG-producten die zijn bedoeld om de beveiliging en prestaties van uw apparaat te verbeteren.

Hoe kan ik een ongepaste advertentie melden?

Af en toe kan er een advertentie die niet aan onze kwaliteitsnormen voldoet doorheen glippen. Als u een ongepaste advertentie in AVG AntiVirus ziet, willen we u vragen onderstaande stappen uit te voeren:

1. Maak een schermafbeelding van de advertentie. De instructies voor het maken van schermafbeeldingen kunnen verschillen afhankelijk van uw versie van het Android-systeem en het model van uw apparaat. Hieronder volgen de meest voorkomende manieren om een schermafbeelding te maken:
    • Houd de aan-uitknop en de volume-omlaagknop een paar seconden lang tegelijkertijd ingedrukt.
    • Houd de Home-knop en de aan-uitknop een paar seconden lang tegelijkertijd ingedrukt.
  2. Tik op de advertentie en maak een schermafbeelding van wat er gebeurt nadat u de advertentie hebt geopend (dit is een cruciale stap).
  3. Sla beide schermafbeeldingen op een bekende locatie op uw apparaat op, zodat u ze desgevraagd naar de ondersteuning van AVG kunt sturen.
  4. Tik op onderstaande koppeling om ons ondersteuningsformulier te openen:
  5. Selecteer Ja naast Maakt u op dit moment gebruik van betaalde of proefversies van AVG-producten, ook als u alleen de gratis versie van AVG AntiVirus gebruikt.
  6. Gebruik de vervolgkeuzemenu's in kwestie om Android en AVG AntiVirus voor Android te selecteren en typ een korte beschrijving van het probleem.
  7. Verstrek de gewenste contactgegevens en tik op Via e-mail beantwoorden.
als u geen e-mailadres hebt geregistreerd bij AVG, voert u uw hoofd-e-mailadres in.

Wij nemen contact met u op via het e-mailadres dat u hebt opgegeven met het verzoek om schermafbeeldingen van de advertentie te sturen. Nadat we de schermafbeeldingen hebben ontvangen, kunnen we de app of website die verantwoordelijk is voor de gemelde advertentie onderzoeken en eventueel blokkeren.

• AVG AntiVirus Pro 23.x voor Android
  • AVG AntiVirus 23.x voor Android