Pop-upmeldingen beheren in AVG-producten

De meeste AVG-producten geven meldingen weer over toepassingsactiviteiten, productupdates en waarschuwingen. Volg de instructies in dit artikel voor uw product om pop-upmeldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten.

AVG AntiTrack

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG AntiTrack en ga naar MenuInstellingen.
  2. Schakel het selectievakje naast Meldingen weergeven voor vingerafdrukwijzigingen uit en selecteer daarna de gewenste optie voor Stel me op de hoogte van geblokkeerde traceerpogingen.

AVG AntiVirus Free/AVG Internet Security

Volg de relevante stappen om meldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten:

Meldingen uitschakelen

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenMeldingen.
  3. Open de vervolgkeuzelijst onder Behandeling van pop-upmeldingen en selecteer Stille modus om geen pop-ups, waarschuwingen of berichten te zien.

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenPersoonlijke privacy.
  3. Schakel de selectievakjes onder Aanbiedingen uit.
    Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor informatie over het verzamelen van gegevens.

AVG Battery Saver

Volg de relevante stappen om meldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten:

Meldingen uitschakelen

1. Open AVG Battery Saver en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenMeldingen.
  3. Schakel de selectievakjes naast de volgende opties uit:
    • Laat me zien wanneer Battery Saver automatisch wordt ingeschakeld
    • Herinner mij eraan om Battery Saver in te schakelen wanneer ik de batterij gebruik

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

1. Open AVG Battery Saver en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenPersoonlijke privacy.
  3. Schakel de selectievakjes naast de volgende opties uit:
    Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor informatie over het verzamelen van gegevens.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of onze andere producten kunnen aanbieden.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden.

AVG Driver Updater

Volg de relevante stappen om meldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten:

Meldingen uitschakelen

1. Open AVG Driver Updater en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenMeldingen.
  3. Schakel het selectievakje naast Laat het me weten als mijn stuurprogramma's verouderd zijn uit.

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

1. Open AVG Driver Updater en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenPersoonlijke privacy.
  3. Schakel de selectievakjes naast de volgende opties uit:
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of onze andere producten kunnen aanbieden.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden.

AVG Secure Browser

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG Secure Browser en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer Privacy en beveiliging in het linkermenu en klik dan op Website-instellingen.
  3. Selecteer de volgende opties:
    • Klik op Meldingen en selecteer vervolgens Sites niet toestaan meldingen te verzenden.
    • Klik op Pop-ups en omleidingen en selecteer vervolgens Sites niet toestaan pop-ups of omleidingen te verzenden.

AVG Secure VPN

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuInstellingen.
  2. Schakel het selectievakje naast Secure VPN meldingen weergeven uit.

AVG TuneUp

Volg de relevante stappen om meldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten:

Meldingen uitschakelen

1. Open AVG TuneUp en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenMeldingen.
  3. Schakel de selectievakjes uit naast meldingen die u niet wilt ontvangen.

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

1. Open AVG TuneUp en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenPersoonlijke privacy.
  3. Schakel de selectievakjes naast de volgende opties uit:
    Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor informatie over het verzamelen van gegevens.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u upgrades of onze andere producten kunnen aanbieden.
    • Deel gegevens over het gebruik van de app met AVG zodat we u producten van derden kunnen aanbieden.

AVG AntiTrack

Volg de relevante stappen om meldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten:

Meldingen uitschakelen

1. Open AVG AntiTrack en ga naar Instellingen.
  2. Schakel het selectievakje naast Meldingen weergeven voor vingerafdrukwijzigingen uit en selecteer daarna de gewenste optie voor Stel me op de hoogte van geblokkeerde traceerpogingen.

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

1. Open AVG AntiTrack en ga naar Instellingen.
  2. Schakel het selectievakje naast Productaanbiedingen van derden inschakelen uit.
    Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor informatie over het verzamelen van gegevens.

AVG AntiVirus Free/AVG Internet Security

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG AntiVirus en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Selecteer Meldingen.
  3. Schakel de selectievakjes naast de volgende opties uit:
    • Meldingen in de modus Focus uitschakelen
    • Meldingen uitschakelen in de modus Volledig scherm uitschakelen

AVG Secure Browser

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG Secure Browser en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer Privacy en beveiliging in het linkermenu en klik dan op Website-instellingen.
  3. Selecteer de volgende opties:
    • Klik op Meldingen en selecteer vervolgens Sites niet toestaan meldingen te verzenden.
    • Klik op Pop-ups en omleidingen en selecteer vervolgens Sites niet toestaan pop-ups of omleidingen te verzenden.

AVG Secure VPN

Volg de relevante stappen om meldingen uit te schakelen of geen aanbiedingen meer te tonen voor andere producten:

Meldingen uitschakelen

1. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Schakel onder Meldingen het selectievakje naast Secure VPN meldingen weergeven uit.

Geen aanbiedingen meer tonen voor andere producten

1. Open AVG Secure VPN en ga naar MenuVoorkeuren.
  2. Schakel onder Persoonlijke privacy het selectievakje naast Aanbiedingen tonen voor onze andere producten uit.
    Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor informatie over het verzamelen van gegevens.

AVG TuneUp

Zo schakelt u de weergave van aanbiedingen voor andere producten uit:

1. Open AVG TuneUp en ga naar Instellingen (het tandwielpictogram).
  2. Selecteer het tabblad Privacy.
  3. Schakel het selectievakje naast Bekijk mogelijke upgrades en aanbiedingen voor onze andere producten door gegevens over het gebruik van de app met ons te delen uit.
    Raadpleeg het privacybeleid van AVG voor informatie over het verzamelen van gegevens.

AVG Alarm Clock Xtreme

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG Alarm Clock Xtreme en ga naar Menu (drie lijntjes).
  2. Tik op InstellingenMeldingen.
  3. Tik op de blauwe schuifregelaar (AAN) zodat deze verandert in wit (UIT) voor meldingen die u niet wilt ontvangen.

AVG AntiVirus

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG AntiVirus en tik op Account.
  2. Tik op InstellingenMeldingen.
  3. Tik op de groene schuifregelaar (AAN) zodat deze verandert in wit (UIT) voor meldingen die u niet wilt ontvangen.

AVG Cleaner

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG Cleaner en tik op het -menu (de drie lijntjes).
  2. Tik op InstellingenMeldingen.
  3. Selecteer de volgende opties:
    • Tik op de blauwe schuifregelaar (AAN) zodat deze verandert in wit (UIT) om Meldingen en rapporten uit te schakelen.
    • Selecteer de itemcategorieën en tik vervolgens op de blauwe schuifregelaar (AAN) zodat deze verandert in wit (UIT) naast de meldingen die u niet wilt ontvangen.

AVG Secure VPN

Zo schakelt u meldingen uit:

1. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het tandwielpictogram).
  2. Scrol omlaag en selecteer MeldingenStatistiekmelding.
  3. Selecteer de gewenste meldingsopties in de instellingen van uw apparaat.
  • AVG Internet Security 23.x voor Windows
  • AVG AntiVirus FREE 23.x voor Windows
  • AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus Pro 23.x voor Android
  • AVG AntiVirus 23.x voor Android
  • AVG AntiTrack 2.x voor Windows
  • AVG AntiTrack 1.x voor Mac
  • AVG Battery Saver 20.x voor Windows
  • AVG BreachGuard 21.x voor Windows
  • AVG BreachGuard 1.x voor Mac
  • AVG Driver Updater 23.x voor Windows
  • AVG Secure Browser PRO 118.x voor Windows
  • AVG Secure Browser 118.x voor Windows
  • AVG Secure Browser 118.x voor Mac
  • AVG Secure Browser PRO 7.x voor Android
  • AVG Secure Browser 7.x voor Android
  • AVG Secure VPN 5.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android
  • AVG TuneUp 23.x voor Windows
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • AVG Cleaner 23.x voor Android
  • AVG Alarm Clock Xtreme 7.x voor Android
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32-/64-bits