Uw AVG-account activeren

AVG-account is een portal waarop u uw betaalde AVG-abonnementen kunt beheren. Uw AVG-account wordt automatisch gemaakt met het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van uw abonnement. Volg de instructies in dit artikel om u voor de eerste keer aan te melden bij uw AVG-account.

Activeer uw AVG-account

1. Klik op onderstaande knop om het scherm Een account activeren te openen: Een account activeren
  2. Voer het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij aankoop van het abonnement en klik op Doorgaan.
  3. Ga naar uw Postvak IN en zoek het e-mailbericht van notification@mails.avg.com met het onderwerp: Bevestig uw e-mailadres
  4. Klik op de knop Bevestig mijn e-mailadres.
  5. Maak een wachtwoord voor uw AVG-account en klik op Doorgaan.
  6. Klik op Doorgaan om het hoofdscherm van uw AVG-account te openen.

Uw AVG-account is nu actief.

Verdere aanbevelingen

In de volgende artikelen vindt u meer informatie over het beheren van uw AVG-account:

• Alle betaalde AVG-consumentenproducten