AVG AntiVirus repareren

Als bepaalde toepassingsonderdelen en -functies in AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE niet goed werken, raden we u aan de installatie te repareren via het installatievenster van AVG. Voor het oplossen van de volgende problemen met uw AVG-toepassing wordt aanbevolen de installatie te herstellen:

• Bepaalde functies werken niet.
  • Een scanbewerking loopt tussentijds vast.
  • Een toepassingsupdate mislukt.
Wanneer u de AVG-toepassing repareert, wordt voor sommige instellingen mogelijk de standaardconfiguratie teruggezet.

Instructies

1. Controleer of er geen andere apps worden uitgevoerd op de pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Geïnstalleerde apps in het menu dat verschijnt.
  3. Klik naast AVG AntiVirus FREE of AVG Internet Security op Opties (de drie puntjes) en selecteer tweemaal Verwijderen.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het AVG-installatievenster verschijnt, klikt u op Repareren.
  6. Wacht terwijl uw AVG AntiVirus-toepassing wordt gerepareerd.
  7. Klik desgevraagd op Computer opnieuw opstarten om de pc direct opnieuw op te starten en de reparatie te voltooien. Klik op Gereed als opnieuw opstarten niet nodig is.
  1. Controleer of er geen andere apps worden uitgevoerd op de pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Klik op AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE en selecteer tweemaal Verwijderen.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het AVG-installatievenster verschijnt, klikt u op Repareren.
  6. Wacht terwijl uw AVG AntiVirus-toepassing wordt gerepareerd.
  7. Klik desgevraagd op Computer opnieuw opstarten om de pc direct opnieuw op te starten en de reparatie te voltooien. Klik op Gereed als opnieuw opstarten niet nodig is.
  1. Controleer of er geen andere apps worden uitgevoerd op de pc.
  2. Druk tegelijkertijd op de toets met het Windows-logo () en de toets X op uw toetsenbord.
  3. Selecteer Programma's en onderdelen in het menu dat wordt weergegeven.
  4. Klik met de rechtermuisknop op AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE en selecteer Verwijderen.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Wanneer het AVG-installatievenster verschijnt, klikt u op Repareren.
  7. Wacht terwijl uw AVG AntiVirus-toepassing wordt gerepareerd.
  8. Klik desgevraagd op Computer opnieuw opstarten om de pc direct opnieuw op te starten en de reparatie te voltooien. Klik op Gereed als opnieuw opstarten niet nodig is.
  1. Controleer of er geen andere apps worden uitgevoerd op de pc.
  2. Klik op de  Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  3. Volg hieronder optie A of optie B voor uw weergave:
    • Optie A (Standaardweergave met categorieën): Klik onder Programma's op Een programma verwijderen.
    • Optie B (Weergave met grote of kleine pictogrammen): Klik op Programma's en onderdelen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE en selecteer Verwijderen.
  5. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  6. Wanneer het AVG-installatievenster verschijnt, klikt u op Repareren.
  7. Wacht terwijl uw AVG AntiVirus-toepassing wordt gerepareerd.
  8. Klik desgevraagd op Computer opnieuw opstarten om de pc direct opnieuw op te starten en de reparatie te voltooien. Klik op Gereed als opnieuw opstarten niet nodig is.

Uw AVG-toepassing is gerepareerd.

• AVG Internet Security 24.x
  • AVG AntiVirus FREE 24.x
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32- / 64-bits