Veelvoorkomende foutmeldingen tijdens het activeren oplossen

In dit artikel leest u instructies voor het oplossen van meldingen over activeringsfouten in AVG-producten. Raadpleeg hieronder het gedeelte in kwestie voor de foutmelding of het probleem:

In mijn AVG-product wordt gevraagd of ik weer een abonnement wil kopen.

Dat probleem kan optreden om een van de volgende redenen:

• U moet het product opnieuw activeren omdat u uw abonnement hebt verlengd of gewijzigd.
  • U moet uw abonnement verlengen om gebruik te kunnen blijven maken van het product, omdat uw betaalde abonnement (of gratis proefversie) is verlopen.

Het is raadzaam eerst de status van uw abonnement te bekijken via uw AVG-account:

1. Meld u aan bij uw AVG-account via onderstaande koppeling:
Er is een AVG-account gemaakt met het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van het abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over hoe u zich voor de eerste keer bij uw AVG-account aanmeldt: Uw AVG-account activeren
  1. Klik op de tegel Abonnement om een overzicht van uw actieve en verlopen abonnementen te openen.
  2. Bekijk de status van het abonnement voor het product in kwestie. U ziet mogelijk een van de volgende statussen:
    • Verlopen: Uw abonnement is verlopen. Klik op de knop Nu verlengen om een nieuw abonnement aan te schaffen.
    • Geabonneerd/Verloopt op: U hebt al een geldig abonnement. Als u het gekochte product wilt blijven gebruiken, moet u uw abonnement activeren. Raadpleeg het artikel voor uw apparaat en product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven na het activeren of verlengen van uw abonnement, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Incorrect code. Please try again or sign in with your AVG Account" ('Onjuiste code. Probeer het opnieuw of meld u aan met uw AVG-account.’)

Deze foutmelding verschijnt meestal wanneer u uw activeringscode verkeerd hebt ingevoerd. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd (inclusief verbindingsstreepjes). Probeer de activeringscode uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging of uit uw AVG-account te kopiëren en plakken.

Of u kunt uw abonnement proberen te activeren door u aan te melden bij het AVG-product in kwestie met de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account. Raadpleeg het artikel voor uw apparaat en product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Please connect to the internet.” (‘Maak verbinding met internet.’)

Deze fout doet zich voor wanneer uw AVG-product geen verbinding kan maken met internet om uw activeringscode te controleren. Controleer of uw internetverbinding werkt en probeer het product dan opnieuw te activeren.

Als deze foutmelding nog steeds wordt weergegeven, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Sorry, our screen didn't load.” (‘Het scherm van de toepassing is niet geladen.’)

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Het betekent dat de gebruikersinterface van AVG AntiVirus niet kan worden geladen, maar u wordt nog wel beschermd.

Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Klik in de foutmelding op Dit scherm vernieuwen om de gebruikersinterface van AVG AntiVirus opnieuw te proberen te laden.
  2. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, start u uw computer opnieuw.
  3. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, probeert u AVG AntiVirus te herstellen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, controleert u of de Windows-services in kwestie zijn ingesteld op automatisch. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Sorry, our servers aren't responding now. Please try again later.” ('Onze servers reageren niet op dit moment. Probeer het later opnieuw.’)

Deze fout doet zich voor wanneer er tijdelijke problemen zijn met onze servers en uw AVG-product geen verbinding kan maken om uw activeringscode te controleren. Wacht even en probeer het product daarna opnieuw te activeren.

"Sorry, something went wrong.” (‘Er is iets misgegaan.’)

Deze fout doet zich vaak voor als er een probleem is met de DNS-instellingen van uw apparaat. Raadpleeg het volgende artikel om uw DNS-instellingen zodanig te wijzigen dat uw AVG-product kan communiceren met de gewenste server:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven na het wijzigen van de DNS-instellingen., neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Sorry, this code has expired.” (‘Deze code is verlopen.’)

Deze fout doet zich voor wanneer het abonnement is verlopen dat is gekoppeld aan de activeringscode die u hebt ingevoerd. Als u een nieuw abonnement wilt afsluiten, tikt u op Get another in de foutmelding.

Voer onderstaande instructies uit om de vervaldatum van het abonnement te controleren als u denkt dat uw abonnement nog geldig is:

1. Meld u aan bij uw AVG-account via onderstaande koppeling:
Er is een AVG-account gemaakt met het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van het abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over hoe u zich voor de eerste keer bij uw AVG-account aanmeldt: Uw AVG-account activeren
  1. Klik op de tegel Abonnement om een overzicht van uw actieve en verlopen abonnementen te openen.
  2. Bekijk de status van het abonnement voor het product in kwestie. U ziet mogelijk een van de volgende statussen:
    • Verlopen: Uw abonnement is verlopen. Klik op de knop Nu verlengen om een nieuw abonnement aan te schaffen. Ook kunt u de datum bekijken waarop het abonnement is verlopen.
    • Geabonneerd/Verloopt op: U hebt een geldig abonnement. Probeer het AVG-product nogmaals te activeren door de activeringscode uit uw AVG-account te kopiëren en plakken. Of u kunt uw abonnement proberen te activeren door u aan te melden bij het door u aangeschafte AVG-product met de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account. Raadpleeg het artikel voor uw apparaat en product hieronder voor uitgebreide activeringsinstructies:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Sorry, this code is for a different app. Check the email you received after purchase to download the correct app.” ('Deze code is voor een andere app. Controleer het e-mailbericht dat u na aankoop hebt ontvangen om de juiste app te downloaden.’)

Deze fout doet zich voor wanneer de activeringscode die u hebt gebruikt voor een ander product is. U kunt op een van onderstaande manieren bevestigen welk product u hebt aangeschaft:

• AVG-account: Meld u aan met het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het abonnement. Klik op de tegel Abonnementen om een overzicht te bekijken van de door u aangeschafte AVG-abonnementen.
  • E-mailbericht met de bestelbevestiging: Zoek het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop hebt ontvangen. Schuif naar het gedeelte Aan de slag en controleer de geldige producten en platforms onderDownloaden.

Als u uw abonnement moet omzetten naar een ander product, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Sorry, this code is no longer valid.” (‘Deze code is niet meer veilig.’)

Deze fout komt vaak voor wanneer uw account tijdelijk is opgeschort vanwege schending van de voorwaarden van onze gebruiksrechtovereenkomst. Neem contact op met de ondersteuning van AVG om uw account opnieuw te activeren.

"Sorry, we've crashed.” (‘De toepassing is vastgelopen’.)

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. Het betekent dat AVG AntiVirus niet actief is. Het is raadzaam onmiddellijk onderstaande stappen uit te voeren om de bescherming opnieuw in te schakelen:

1. Klik in de foutmelding op AntiVirus opnieuw starten om de toepassing opnieuw te laden.
  2. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, start u uw computer opnieuw.
  3. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, probeert u AVG AntiVirus te herstellen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  4. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, controleert u of de Windows-services in kwestie zijn ingesteld op automatisch. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Sorry, you've used this code too many times." ('U hebt deze code te vaak gebruikt.')

Deze fout doet zich voor wanneer te veel apparaten al gebruikmaken van de activeringscode die u hebt ingevoerd. U kunt op een van onderstaande manieren controleren voor hoeveel apparaten uw abonnement geldig is:

• AVG-account: Meld u aan met het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het abonnement. Klik op de tegel Abonnementen en controleer de apparaatlimiet voor het abonnement in kwestie naast Beschikbaar voor.
  • E-mailbericht met de bestelbevestiging: Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop hebt ontvangen van no.reply@avg.com. De apparaatlimiet voor het aangeschafte abonnement vindt u in de abonnementsgegevens onder Productnaam.

Als u de apparaatlimiet al hebt bereikt, maar het abonnement op een nieuw apparaat wilt gaan gebruiken, kunt u uw abonnement overzetten aan de hand van de volgende stappen:

1. Verwijder het product van uw oorspronkelijke apparaat.
  2. Installeer het product op het nieuwe apparaat.
  3. Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.

De exacte stappen verschillen afhankelijk van uw product. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Als u denkt dat u deze foutmelding per ongeluk krijgt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"This code is for a different app. Check your after purchase email to find out which one you need.” (‘Deze code is voor een andere app. Controleer het e-mailbericht dat u na aankoop hebt ontvangen om te zien welke code u nodig hebt.’)

Deze fout doet zich voor wanneer de activeringscode die u hebt gebruikt voor een ander product is. U kunt op een van onderstaande manieren bevestigen welk product u hebt aangeschaft:

• AVG-account: Meld u aan met het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het abonnement. Klik op de tegel Abonnementen’ om een overzicht te bekijken van de door u aangeschafte AVG-abonnementen.
  • E-mailbericht met de bestelbevestiging: Zoek het e-mailbericht met de bestelbevestiging dat u na aankoop hebt ontvangen. Schuif naar het gedeelte Aan de slag en controleer de geldige producten en platforms onderDownloaden.

Als u uw abonnement moet omzetten naar een ander product, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

"Well, this is embarrassing.” (‘Helaas...’)

Deze fout doet zich vaak voor wanneer er conflicten zijn met de configuratie van Windows-services. We raden het volgende aan:

1. Start uw pc opnieuw en probeer uw AVG-product weer te openen.
  2. Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, controleert u of de Windows-services in kwestie zijn ingesteld op automatisch. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

• Alle betaalde AVG-consumentenproducten.
  • Alle ondersteunde besturingssystemen.