Geld terugvragen voor een AVG-product

Dit artikel bevat instructies voor het vragen om terugbetaling voor een AVG-product dat u hebt aangeschaft en informatie over het restitutiebeleid van AVG.

Geld terugvragen

1. Open het formulier voor restitutieverzoek van AVG.
  2. Selecteer het producttype.
  3. Volg de instructies op het scherm om het verzoek te voltooien. Als u een bestelnummer en/of licentienummer moet opgeven, raadpleegt u de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Het terugbetalingsbeleid van AVG

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over uw AVG-product, dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop contact met ons opnemen om het volledige aankoopbedrag terug te vragen. Deze 30-daagse geld-teruggarantie geldt voor consumentenproducten van AVG die als volgt zijn aangeschaft:

• Online via de AVG Winkel
  • Via een aanbieding in een ander AVG-product
  • Via Google Play

Het is normaal gesproken niet mogelijk geld terug te vragen voor AVG-producten waarvan de aankoopdatum meer dan 30 dagen geleden is. Mocht u echter technische problemen ondervinden met een betaald AVG-product, dan kunt u contact opnemen met de ondersteuning van AVG om eventuele problemen op te lossen via e-mail, chat of telefoon. Klik op de volgende koppeling om het volledige terugbetalingsbeleid van AVG te bekijken:

de 30-daagse geld-teruggarantie is niet van toepassing op AVG-producten die als volgt zijn aangeschaft:
  • Winkel of externe wederverkoper: neem rechtstreeks contact op met de winkel of verkoper voor informatie over het toepasselijke terugbetalingsbeleid.
  • App Store: raadpleeg het volgende artikel van de ondersteuning van Apple voor informatie over het terugbetalingsbeleid van App Store en de manier waarop u een verzoek om terugbetaling kunt indienen: