Geld terugvragen voor een AVG-abonnement

In dit artikel vindt u informatie over het terugbetalingsbeleid van AVG en over het aanvragen van restitutie voor een betaald AVG-abonnement.

Raadpleeg hieronder het gedeelte in kwestie:

Voorwaarden voor terugbetaling

Mocht u niet helemaal tevreden zijn over uw betaalde AVG-abonnement, dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop contact met ons opnemen om het volledige aankoopbedrag terug te vragen. Deze 30-daagse geld-teruggarantie geldt voor abonnementen op consumentenproducten van AVG die als volgt zijn aangeschaft:

• Online via de officiële website van AVG.
  • Online via een aanbieding in een ander AVG-product voor Windows-pc of Mac.
  • Online via Google Play.

Het is normaal gesproken niet mogelijk geld terug te vragen voor AVG-abonnementen waarvan de aankoopdatum meer dan 30 dagen geleden is.

De 30-daagse geld-teruggarantie is niet van toepassing op AVG-abonnementen die als volgt zijn aangeschaft:
  • Winkel of externe wederverkoper: neem rechtstreeks contact op met de winkel of wederverkoper voor informatie over het vragen om terugbetaling.
  • App Store: raadpleeg het volgende artikel van de ondersteuning van Apple voor informatie over het terugbetalingsbeleid van App Store en de manier waarop u een verzoek om terugbetaling kunt indienen:

Om terugbetaling vragen

1. Klik op onderstaande knop om het restitutieformulier van AVG te openen. Verzoeken om restitutie
  2. Selecteer het producttype.
  3. Verstrek de vereiste details om ons uw aankoop te helpen zoeken.
  4. Klik op Verzenden om uw restitutieverzoek naar de ondersteuning van AVG te sturen.

De ondersteuning van AVG neemt contact met u op via het e-mailadres dat u hebt opgegeven in restitutieformulier.

Het volledige terugbetalingsbeleid van AVG

Raadpleeg de volgende webpagina om het volledige terugbetalingsbeleid van AVG te bekijken: