AVG TuneUp – veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is AVG TuneUp?

AVG TuneUpAVG TuneUp Premium is een optimalisatieprogramma waarmee onnodige items, prestatieproblemen en ongewone systeeminstellingen worden gedetecteerd om schijfruimte vrij te maken en de snelheid van uw systeem te verbeteren.

Op welke manier verbetert AVG TuneUp de prestaties van mijn apparaat?

Na verloop van tijd lopen de betrouwbaarheid en prestaties van uw pc terug. U kunt de volgende problemen tegenkomen:

Na verloop van tijd lopen de betrouwbaarheid en prestaties van uw Mac terug. U kunt de volgende problemen tegenkomen:

• Toepassingen die heel traag zijn, crashen of vastlopen.
  • Een tekort aan schijfruimte.
  • Pop-upmeldingen van zogenaamde ‘bloatware’-toepassingen.
  • Ongewenste programma's op uw Mac.
  • Problemen met het starten van uw pc.
  • Problemen met het starten van uw Mac.

Wanneer u AVG TuneUp gebruikt voor het scannen en oplossen van problemen op de pc, verbetert u de snelheid van de pc, maakt u schijfruimte vrij, verwijdert u ongewenste toepassingen en herstelt u beschadigde interne en externe stations.

Wanneer u AVG TuneUp gebruikt voor het scannen en oplossen van problemen op uw Mac, verbetert u de snelheid van de Mac, maakt u schijfruimte vrij en verwijdert u ongewenste programma's.

Is er een gratis proefversie beschikbaar van AVG TuneUp?

Ja. Na het installeren van AVG TuneUp hebt u tijdelijk volledige toegang tot alle betaalde functies van het product. Als u deze betaalde functies na de gratis proefperiode wilt blijven gebruiken, moet u een betaald abonnement op AVG TuneUp nemen.

Kan ik mijn pc gebruiken tijdens een scanbewerking?

Ja. U kunt uw pc gewoon blijven gebruiken terwijl AVG TuneUp deze scant en opschoont. Het is echter raadzaam de scanresultaten te bekijken om eventuele acties te bevestigen voordat AVG TuneUp uw pc opschoont.

Kan ik AVG TuneUp zo configureren dat het automatisch werkt?

Ja. U kunt AVG TuneUp automatisch onderhoudsscans laten uitvoeren. Automatisch onderhoud wordt geruisloos op de achtergrond uitgevoerd zonder dat u iets hoeft te doen. De functie maakt ruimte vrij op uw pc door overbodige items te verwijderen, bijvoorbeeld verbroken snelkoppelingen en registerproblemen. Als u Automatisch onderhoud wilt inschakelen, gaat u naar MenuInstellingenAutomatisch onderhoud en klikt u op de rode schuifknop (UIT) om deze op groen (AAN) te zetten. Op het instellingenscherm van Automatisch onderhoud kunt u handmatig aangeven welke items AVG TuneUp verwijdert tijdens het automatische onderhoud.

AVG TuneUp scant uw pc één keer per week. Automatisch onderhoud wordt alleen uitgevoerd als de scanbewerking een van de volgende resultaten laat zien:
  • 100 MB of meer op te schonen ruimte op uw systeem
  • 100 of meer registerproblemen
  • 100 of meer verbroken snelkoppelingen
  • 100 of meer permanente cookies

Wat doet AVG TuneUp met mijn versleutelde bestanden?

AVG TuneUp negeert versleutelde bestanden om uw privacy en veiligheid te waarborgen. Als de hele harde schijf is versleuteld, kan AVG TuneUp uw systeem niet scannen en optimaliseren.

Downloaden en installeren

Hoe installeer ik AVG TuneUp?

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG TuneUp te downloaden en sla het op op een bekende locatie op uw computer (standaard worden alle bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG TuneUp voor Windows downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand avg_tuneup_online_setup.exe en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.
  1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG TuneUp Premium te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw Mac op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG TuneUp Premium voor Mac downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand avgtuneup.dmg.
  3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

AVG TuneUp is nu geïnstalleerd als gratis proefversie. Als u AVG TuneUp al hebt aangeschaft, moet u het betaalde abonnement activeren om de betaalde productfuncties na de gratis proefperiode te kunnen blijven gebruiken. Of klik op Abonnement verlengen om AVG TuneUp te kopen.

Als u het bericht U werkt in de modus voor alleen scannen ziet, activeert u een bestaand abonnement of klikt u op Nu abonneren om een AVG TuneUp Premium-abonnement te kopen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide installatie- en activeringsinstructies:

Wat zijn de systeemvereisten voor AVG TuneUp?

• Windows 10 met uitzondering van Mobile en IoT Core Edition (32- of 64-bits), Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits), Windows 7 SP1 of nieuwer (elke editie, 32- of 64-bits).
  • Volledig Windows-compatibele pc met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (ondersteuning voor SSE2-instructies vereist).
  • 1 GB RAM-geheugen of meer.
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf.
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van toepassingsupdates.
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van minimaal 1024 x 768 pixels.
  • Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan), Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite).
  • Mac-computer met 64-bits Intel-processor.
  • 512 MB RAM-geheugen of meer (1 GB RAM-geheugen of meer aanbevolen).
  • 68 MB vrije ruimte op de harde schijf.
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van toepassingsupdates.
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1024 x 768 pixels.

Abonneren en activeren

Hoe activeer ik een betaald abonnement?

AVG TuneUp is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG TuneUp moet u het abonnement mogelijk zelf activeren met behulp van een van onderstaande methoden:

• AVG Account: activeer AVG TuneUp door u aan te melden bij de toepassing met het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het abonnement. Klik op Mijn AVGMijn abonnementAanmelden bij uw AVG-account.
  • Activeringscode: activeer AVG TuneUp met de activeringscode uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Klik op Mijn AVGMijn abonnementVoer een geldige activeringscode in.
  • AVG Account: activeer AVG TuneUp Premium door u aan te melden bij de toepassing met het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van het abonnement. Klik rechtsboven op het hoofdscherm van de toepassing op AanmeldenMeld u aan bij bestaand account.
  • Activeringscode: activeer AVG TuneUp met de activeringscode uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging. Zorg ervoor dat AVG TuneUp Premium open en actief is en klik links in de menubalk op AVG TuneUpActiveringscode invoegen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Hoe kan ik mijn AVG TuneUp-abonnement voor een mobiele apparaat overdragen op een ander apparaat?

• Verwijder AVG TuneUp van uw oorspronkelijke apparaat.
  • Installeer AVG TuneUp op het nieuwe apparaat.
  • Activeer uw abonnement op het nieuwe apparaat.
U kunt uw abonnement tegelijkertijd gebruiken op het aantal apparaten dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. Controleer in het e-mailbericht met de bestelbevestiging of in uw AVG-account voor hoeveel apparaten uw abonnement geldt.

Wat moet ik doen als de activering mislukt?

Ga als volgt te werk als u problemen hebt met het activeren met behulp van een activeringscode:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Gebruik ons webformulier of uw AVG-account om uw activeringscode op te halen en probeer het abonnement opnieuw te activeren.

Ga als volgt te werk als u problemen hebt met het activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Zorg ervoor dat u de aanmeldingsgegevens invoert voor het AVG-account dat is gekoppeld aan uw AVG TuneUp-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw AVG-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnementen.
  2. Als uw AVG TuneUp-abonnement niet is gekoppeld aan een AVG-account, kunt u een AVG-account instellen met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG TuneUp te kopen.

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Kan ik mijn abonnement op AVG TuneUp op meerdere apparaten gebruiken?

Ja. Een abonnement op AVG TuneUp (meerdere apparaten) is geldig op maximaal 10 apparaten tegelijk en bevat AVG TuneUp voor Windows, AVG TuneUp Premium voor Mac, AVG Cleaner PRO voor Android.

U kunt nakijken welk abonnement u hebt aangeschaft in uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop van het abonnement hebt gebruikt of in een e-mailbericht met bestelbevestiging.

Is AVG TuneUp opgenomen in AVG Internet Security?

Nee. U kunt een abonnement op AVG Internet Security niet gebruiken om AVG TuneUp te activeren.

U kunt een los abonnement op AVG TuneUp aanschaffen via de AVG Store. U kunt ook een AVG-abonnementsbundel kopen (bijvoorbeeld AVG Ultimate) die geldig is voor meerdere producten.

Functies en instellingen

Hoe gebruik ik AVG TuneUp?

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies over hoe u AVG TuneUp in gebruik kunt nemen:

Hoe kan ik ervoor zorgen dat AVG TuneUp geen belangrijke bestanden verwijdert?

Wanneer AVG TuneUp een scanbewerking heeft voltooid, kunt u de gevonden problemen bekijken en bepalen wat u ermee wilt doen voordat alles wordt opgeschoond.

Als u Automatisch onderhoud hebt ingeschakeld, kunt u aangeven welke items AVG TuneUp automatisch opschoont door te klikken op MenuInstellingenAutomatisch onderhoud.

Wat is een onderhoudsscan?

Bij een Onderhoud-scanbewerking wordt uw pc uitgebreid gecontroleerd op de volgende problemen:

• Registerproblemen: koppelingen in het systeemregister die mogelijk verouderd of beschadigd zijn.
  • Verbroken snelkoppelingen: ongeldige snelkoppelingen die naar niet-bestaande bestanden of toepassingen leiden.
  • Ongewenste systeembestanden: overbodige bestanden (bijvoorbeeld stuurprogrammapakketten, tijdelijke bestanden en logboekbestanden) die veel ruimte innemen en het systeem vertragen.
  • Browsercache: een tijdelijke opslaglocatie op uw computer waar gedownloade bestanden worden opgeslagen (bijvoorbeeld afbeeldingsbestanden van websites).
  • Permanente en andere cookies: gegevensbestanden waarin informatie is vastgelegd over de websites die u hebt bezocht.
  • Browse- en downloadgeschiedenis: de geschiedenis van bezochte websites en gedownloade bestanden in uw browser (bij deze optie wordt alleen de lijst met bestanden verwijderd en niet de bestanden die zijn opgeslagen op uw pc).

Als u een scanbewerking met Onderhoud wilt uitvoeren, opent u de gebruikersinterface van AVG TuneUp en klikt u op de tegel Onderhoud.

Wat houdt Versnellen in?

Tijdens een scanbewerking met Versnellen controleert AVG TuneUp de pc op de volgende problemen:

• Achtergrond- en opstartprogramma's: programma's die mogelijk vooraf zijn geïnstalleerd op uw pc of ongemerkt met andere programma's zijn geïnstalleerd.
  • Overbodige programma's: programma's op uw pc die zijn geïnstalleerd met achtergrondprocessen die zelfs actief blijven wanneer het bijbehorende programma niet geopend is.

Als u een scanbewerking met Versnellen wilt uitvoeren, opent u de gebruikersinterface van AVG TuneUp en klikt u op de tegel Versnellen.

Wat is Ruimte vrijmaken?

Met de optie Ruimte vrijmaken kunt u scannen op achtergebleven bestanden die zijn gemaakt door het systeem, toepassingen of installatieprogramma's (bijvoorbeeld tijdelijke bestanden, logboekbestanden en cachebestanden, waaronder browsergegevens) en mogelijk veel schijfruimte innemen op uw pc.

Als u een scanbewerking met Ruimte vrijmaken wilt uitvoeren, opent u de gebruikersinterface van AVG TuneUp en klikt u op de tegel Ruimte vrijmaken.

Als u de optie Downloads voor opschonen selecteert tijdens een scanbewerking met Ruimte vrijmaken, raden we u voordat u doorgaat aan om te controleren of er geen belangrijke of onvervangbare bestanden in staan.

Wat houdt Problemen oplossen in?

Tijdens een scanbewerking met Problemen oplossen controleert AVG TuneUp de pc op de volgende problemen:

• Ongewone systeeminstellingen: instellingen die mogelijk een nadelige invloed hebben op de betrouwbaarheid van uw computer.
  • Verouderde programma's: hiermee wordt veelgebruikte software op uw computer gedetecteerd die verouderd is. Raadpleeg het volgende gedeelte in dit artikel voor meer informatie:
  • Schijffouten: hiermee worden beschadigde bestanden op uw interne en externe stations gedetecteerd. Raadpleeg het volgende gedeelte in dit artikel voor meer informatie:
  • Schijffragmentatie: hiermee worden gegevensfragmenten gedetecteerd die afzonderlijk op de harde schijf zijn opgeslagen. Raadpleeg het volgende gedeelte in dit artikel voor meer informatie:

Als u een scanbewerking met Problemen oplossen wilt uitvoeren, opent u de gebruikersinterface van AVG TuneUp en klikt u op de tegel Problemen oplossen.

Wat is Verouderde programma's?

Verouderde programma's: een functie die veelgebruikte software van derden up-to-date houdt om mogelijke beveiligingsrisico's te voorkomen en de algehele prestaties van uw systeem te verbeteren. Als u wilt aangeven hoe AVG TuneUp reageert wanneer er een verouderd programma op uw pc wordt aangetroffen, gaat u naar MenuInstellingenVerouderde programma's. De volgende opties zijn beschikbaar:

• Automatische updates: zoekt, downloadt en installeert updates automatisch. U hoeft niets te doen.
  • Updates vooraf downloaden: AVG TuneUp zoekt en downloadt automatisch beschikbare updates maar u moet ze zelf installeren.
  • Controleren op updates: controleert automatisch op beschikbare updates, maar u moet ze zelf downloaden en installeren.

Als u Automatische updates niet inschakelt, kunt u het downloaden en installeren van updates ook beheren door te klikken op Alle functies (het pictogram in de vorm van een raster) op het dashboard van AVG TuneUp en Verouderde programma's weergeven selecteren.

Wat is Disk Doctor?

Disk Doctor scant uw interne en externe stations op schijffouten die zijn veroorzaakt door beschadigde bestanden en biedt aan eventueel gevonden problemen op te lossen. Als u beschadigde bestanden niet laat herstellen, kunnen ze crashes, onverwacht gedrag, opstartproblemen en verlies van persoonlijke gegevens veroorzaken.

AVG TuneUp brengt u standaard op de hoogte wanneer het raadzaam is om een scanbewerking uit te voeren. U kunt dit ook handmatig controleren door rechts op het dashboard van AVG TuneUp te klikken op Alle functies (het pictogram in de vorm van een raster) en Disk Doctor openen te selecteren. Wanneer een scanbewerking wordt aanbevolen, verschijnt er een informatiepaneel op het scherm van Disk Doctor. Kies een van de acties hieronder:

• Nu scannen: Hiermee voert u een scanbewerking uit van het station dat u wilt controleren op problemen.
  • Negeren: Er wordt geen scanbewerking uitgevoerd. U kunt de scanbewerking op een later moment uitvoeren door onder op het scherm van Disk Doctor op schijven genegeerd te klikken.
  • Details: Bekijk extra informatie over het betreffende station.

Wat is Schijfdefragmentatie en -optimalisatie?

Bij fragmentatie worden fragmenten van hetzelfde bestand afzonderlijk op de harde schijf opgeslagen. Hierdoor kan het systeem vertragen, omdat het langer duurt om gefragmenteerde bestanden op te halen en te openen. Met de optie Schijfdefragmentatie en -optimalisatie worden de prestaties en opslagefficiëntie verbeterd doordat de harde schijf opnieuw wordt ingedeeld, zodat fragmenten van hetzelfde bestand bij elkaar worden opgeslagen.

Defragmentatie wordt alleen aanbevolen als u een harde schijf (HDD) hebt. Als u een solid-state drive (SSD) hebt, is defragmentatie niet nodig of zinvol. AVG TuneUp detecteert automatisch welk type schijf u hebt en biedt alleen aan om HDD's te defragmenteren.

Als u wilt controleren of schijfdefragmentatie wordt aanbevolen, gaat u naar Alle functiesSchijven defragmenteren of optimaliseren.

Wat is Reddingscentrum?

Via Reddingscentrum kunt u bepaalde wijzigingen ongedaan maken die zijn aangebracht door AVG TuneUp. U opent Reddingscentrum door rechts op het dashboard van AVG TuneUp te klikken op het pictogram Ongedaan maken. U kunt een overzicht met acties bekijken en klikken op Ongedaan maken naast de acties die u wilt terugdraaien.

Hoe bepaalt AVG TuneUp of een programma overbodig is?

Voor het vaststellen van de beoordeling van een programma maakt AVG TuneUp gebruik van een cloudbeoordelingssysteem op basis van zwarte en witte lijsten, heuristische algoritmen, de aanbevelingsengine van AVG en beoordelingen van gebruikers. Op die manier kunt u makkelijker bepalen welke programma's mogen blijven staan.

Wat is Schoon rommel op?

Ruim rommel op scant verschillende delen van de harde schijf en spoort onnodige bestanden op die u vervolgens kunt verwijderen om meer schijfruimte vrij te maken op uw Mac.

Als u een scan wilt uitvoeren, klikt u op het hoofdscherm van AVG TuneUp Premium op Scannen onder Ruim rommel op. Nadat de scanbewerking is voltooid, kunt u controleren hoeveel schijfruimte wordt ingenomen door onnodige bestanden en bestanden selecteren die u van uw Mac wilt verwijderen.

Wat is Zoek dubbele items?

Zoek dubbele items spoort bestanden met identieke inhoud op.

Als u een scan wilt uitvoeren, klikt u op het hoofdscherm van AVG TuneUp Premium op Scannen onder Zoek dubbele items. Nadat de scanbewerking is voltooid, kunt u de opgespoorde dubbele bestanden bekijken en bestanden selecteren die u van uw Mac wilt verwijderen.

Wat is Zoek foto's?

Zoek foto's spoort foto's op die wazig of onderbelicht zijn of op elkaar lijken.

Als u een scan wilt uitvoeren, klikt u op het hoofdscherm van AVG TuneUp Premium op Zoeken onder Zoek foto's. U kunt opgeven waar AVG TuneUp Premium naar foto's moet zoeken. Nadat de scanbewerking is voltooid, kunt u de foto's bekijken en de foto's selecteren die u wilt verwijderen.

Wat is Verwijder apps?

Met Verwijder apps kunt u eenvoudig apps die u niet meer gebruikt op uw Mac zoeken en deze verwijderen.

Als u apps wilt verwijderen die u niet meer gebruikt, klikt u op het hoofdscherm van AVG TuneUp Premium op Toon onder Verwijder apps. Bekijk de lijst met apps op uw Mac en selecteer welke u wilt verwijderen.

Wat is Waarschuw me?

Waarschuw me is een meldingsfunctie die u vraagt uw Mac te scannen wanneer er een opgegeven hoeveelheid rommel is gevonden. Waarschuw me is standaard ingeschakeld.

U schakelt deze functie als volgt uit:

1. Zorg ervoor dat het AVG TuneUp Premium-scherm open en actief is.
  2. Klik links in de menubalk op AVG TuneUpVoorkeuren.
  3. Selecteer het tabblad Waarschuwingen.
  4. Schakel het selectievakje naast Schakel waarschuwing in uit.

Probleemoplossing

Hoe verwijder ik AVG TuneUp?

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Kan ik wijzigingen die zijn aangebracht door AVG TuneUp ongedaan maken?

Ja. U kunt bepaalde wijzigingen ook ongedaan maken in Reddingscentrum.

niet alle acties van AVG TuneUp kunnen worden teruggedraaid.

Hoe meld ik een probleem of vermoedelijke fout?

Als het gebruik van AVG TuneUp tot onverwachte resultaten of foutberichten leidt, kunt u het probleem melden aan de ondersteuning van AVG door een ticket in te dienen.

Stuur een uitgebreide omschrijving van de stappen waarmee de fout kan worden gereproduceerd en vermeld de volgende gegevens:

• Uw versie van Windows alsook het merk en het model van de videokaart en de pc.
  • Uw macOS-versie.
  • Een uitgebreide beschrijving van het probleem en de reeks acties die heeft geleid tot het probleem.
  • Eventuele foutberichten die worden weergegeven.
  • Eventuele zaken die zijn veranderd op uw pc nadat het probleem is opgetreden.
  • Eventuele zaken die zijn veranderd op uw Mac nadat het probleem is opgetreden.

De ondersteuning van AVG kan u om een logboekbestand vragen. In het volgende artikel vindt u meer informatie over het maken van een logboekbestand:

Hoe meld ik gevallen waarin AVG TuneUp een bestand of programma per ongeluk heeft aangemerkt als overbodig en dit vervolgens van mijn systeem heeft verwijderd?

Als AVG TuneUp een bestand of een toepassing heeft uitgeschakeld of verwijderd dat u had willen behouden, meldt u het probleem aan de ondersteuning van AVG. Vermeld de exacte naam van het bestand of de toepassing, alle relevante details en het ongewenste resultaat.

Wat kan ik doen als de melding 'Helaas...' verschijnt?

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies om het probleem op te lossen:

Hoe kan ik bepalen welke gegevens ik wil delen met AVG?

Voer de volgende stappen uit om uw privacyinstellingen te wijzigen:

1. Open AVG TuneUp en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenGegevensinstellingen in het linkerdeelvenster.
  3. Schakel de vakjes naast de privacyinstellingen uit, al naar gelang uw voorkeuren.
  1. Zorg ervoor dat het AVG TuneUp Premium-scherm open en actief is.
  2. Klik links in de menubalk op AVG TuneUpVoorkeuren.
  3. Schakel de vakjes naast de privacyinstellingen uit, al naar gelang uw voorkeuren.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Waarom moet ik actieve programma's afsluiten voordat AVG TuneUp Premium doorgaat met opruimen?

Wanneer u een scan uitvoert met Ruim rommel op, spoort AVG TuneUp Premium onnodige bestanden op, waaronder bestanden die in uw browsers en programma's zijn opgenomen. Als de programma's met die bestanden actief zijn wanneer u op Opruimen klikt, vraagt AVG TuneUp Premium u de programma's te sluiten om te voorkomen dat ze vastlopen of niet goed meer werken.

Waarom ruimt AVG TuneUp Premium mijn systeem niet op?

AVG TuneUp Premium is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Als u AVG TuneUp Premium hebt geïnstalleerd, maar geen abonnement hebt gekocht of geactiveerd, kan de toepassing wel scannen, maar niet opschonen.

Waarom moet ik AVG TuneUp Premium bevoegdheden geven?

Elke keer dat u bestanden, foto's of programma's verwijdert via AVG TuneUp Premium wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord met beheerdersrechten in te voeren om toestemming te geven voor de verwijdering. Daarmee wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers items uit uw systeemmappen verwijderen.

Hoe kan ik feedback geven over AVG TuneUp Premium?

1. Zorg ervoor dat het AVG TuneUp Premium-scherm open en actief is.
  2. Klik links in de menubalk op HelpVerzend feedback.
  3. Voer uw feedback in, geef desgewenst uw naam en e-mailadres op en klik op Feedback verzenden.
Uw feedback wordt bekeken en in overweging genomen door ons ontwikkelingsteam, maar we kunnen u niet beloven dat u een reactie krijgt. Als u hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem met AVG TuneUp Premium, kunt u het beste contact opnemen met de ondersteuning van AVG.
  • AVG TuneUp 20.x voor Windows