Abonnementsbundels van AVG Ultimate – veelgestelde vragen

Dit artikel geldt niet voor AVG Ultimate – Onbeperkt. AVG Ultimate – Onbeperkt is online niet meer te koop. Bestaande gebruikers ontvangen een upgrade naar AVG Ultimate (meerdere apparaten) aan het einde van de huidige abonnementsperiode. Controleer in uw meest recente e-mailbericht met de bestelbevestiging over welk abonnement u op dit moment beschikt.

Algemeen

Waaruit bestaat AVG Ultimate (meerdere apparaten)?

Met een abonnement op AVG Ultimate (meerdere apparaten) kunt u gebruikmaken van de vier productpakketten die hieronder staan vermeld:

AVG Ultimate (meerdere apparaten) kan op maximaal 10 apparaten tegelijk worden geactiveerd op de platforms van uw keuze. Op elk apparaat kunt u alle of een deel van de beschikbare producten voor het relevante platform activeren.

U kunt uw abonnement op AVG Ultimate (meerdere apparaten) niet op meer dan 10 apparaten tegelijk gebruiken. Het maakt daarbij niet uit hoeveel producten u op elk apparaat activeert.

Waaruit bestaat AVG Mobile Ultimate?

Een abonnement op AVG Mobile Ultimate omvat de volgende producten voor Android:

U kunt elk product op maximaal 5 Android-apparaten tegelijk activeren.

U kunt VPN niet op meer dan 5 apparaten tegelijk activeren. Het gaat daarbij zowel om AVG Secure VPN als om de functie VPN-bescherming in AVG AntiVirus voor Android.

Waaruit bestaat AVG Windows Ultimate?

Een abonnement op AVG Windows Ultimate omvat de volgende producten voor Windows:

u kunt uw abonnement op 1 Windows-pc activeren.

Downloaden en installeren

Wat zijn de systeemvereisten voor AVG Ultimate?

• Pc: Windows 10, 8.1, 8, 7 (SP2) (32- of 64-bits), 1 GB RAM-geheugen, 2 GB vrije hardeschijfruimte.
  • Mac: macOS 10.12.x (Sierra) of nieuwer met 500 MB vrije hardeschijfruimte.
  • Android: Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer.
  • iOS: Apple iOS 11.0 of nieuwer.
Afhankelijk van de abonnementsoptie die u hebt gekocht, kunt u uw abonnement op één of op alle bovengenoemde platforms gebruiken.

Hoe installeer ik AVG Ultimate?

Raadpleeg de relevante gedeelten in het volgende artikel voor uitgebreide instructies voor het installeren van AVG Ultimate:

U kunt uw abonnement op onderstaande platforms gebruiken:
  • AVG Ultimate (meerdere apparaten): uw abonnement is geldig voor Windows, Mac, Android en iOS.
  • AVG Mobile Ultimate: uw abonnement is alleen geldig op Android.
  • AVG Windows Ultimate: uw abonnement is alleen geldig op Windows.

Hoe verwijder ik AVG Ultimate?

In de volgende artikelen kunt u lezen hoe u de producten in uw AVG Ultimate-abonnement verwijdert:

In de volgende artikelen kunt u lezen hoe u de producten in uw AVG Ultimate-abonnement verwijdert:

In de volgende artikelen kunt u lezen hoe u de producten in uw AVG Ultimate-abonnement verwijdert:

Ga als volgt te werk om AVG Secure VPN of AVG Mobile Security te verwijderen:

1. Raak het pictogram AVG VPN of Security op het hoofdscherm van uw apparaat aan en houd dit vast.
  2. Tik op App verwijderen.
  3. Tik op App verwijderen om de app en al uw app-gegevens te verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies over het verwijderen AVG Secure VPN:

Abonneren en activeren

Hoe activeer ik een AVG Ultimate-abonnement?

Raadpleeg de relevante gedeelten in het volgende artikel voor uitgebreide instructies voor het activeren van AVG Ultimate:

U kunt uw abonnement op onderstaande platforms gebruiken:
  • AVG Ultimate (meerdere apparaten): uw abonnement is geldig voor Windows, Mac, Android en iOS.
  • AVG Mobile Ultimate: uw abonnement is alleen geldig op Android.
  • AVG Windows Ultimate: uw abonnement is alleen geldig op Windows.

Kan ik de producten in AVG Windows Ultimate op verschillende pc's gebruiken?

Nee. Een AVG Windows Ultimate-abonnement kan maar op één pc worden gebruikt, ook als u niet alle beschikbare producten installeert en activeert. Als u uw abonnement op meer dan één apparaat wilt gebruiken, is het raadzaam een abonnement AVG Ultimate (meerdere apparaten) aan te schaffen. Daarmee kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en het is geldig voor meerdere platforms.

Kan ik kiezen welke producten ik wil activeren op al mijn apparaten?

Ja. Op elk apparaat kunt u alle of een deel van de beschikbare producten voor dat platform activeren. U kunt hetzelfde product op meerdere apparaten activeren of ervoor kiezen een bepaald product niet te activeren op een van uw apparaten.

U kunt echter niet de apparaatlimiet overschrijden van het door u aangeschafte abonnement, ongeacht welke producten u wilt installeren. Als u bijvoorbeeld AVG Ultimate (meerdere apparaten) hebt en ervoor kiest alleen AVG Internet Security op 10 verschillende apparaten te activeren, kunt u uw abonnement niet op nog een apparaat activeren. Dat kan ook niet als u een product wilt gaan gebruiken dat u nog niet hebt geactiveerd, zoals AVG TuneUp of AVG SecureLine VPN.

Wat moet ik doen als het abonnement dat of de activeringscode die ik heb gekocht niet werkt?

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Gebruik ons webformulier om de activeringscode opnieuw te laten verzenden naar het e-mailadres dat u bij de aankoop hebt gebruikt en activeer het abonnement opnieuw.
  3. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u de instructies in het volgende artikel:

Als deze stappen het probleem niet oplossen, neemt u contact op met de klantenondersteuning van AVG.

Hoe kan ik mijn abonnement overdragen op een ander apparaat?

1. Verwijder alle producten die aan uw AVG Ultimate-abonnement zijn gekoppeld van het oorspronkelijke apparaat.
  2. Installeer en activeer de gekozen producten op het nieuwe apparaat.
  • AVG Internet Security 20.x voor Windows
  • AVG TuneUp 20.x voor Windows
  • AVG Secure VPN 1.x voor Windows

• AVG Internet Security 19.x voor Mac
  • AVG TuneUp Premium 2.x voor Mac
  • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 5.x voor Android
  • AVG Secure VPN 2.x voor Android

• AVG Secure VPN 2.x voor iOS
  • AVG Mobile Security 1.x voor iOS
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 11.0 of nieuwer