Andere antivirussoftware verwijderen

Voordat u AVG Internet Security of AVG AntiVirus FREE installeert, controleert u of er geen andere antivirussoftware (waaronder verlopen versies of proefversies) op uw computer is geïnstalleerd. Wanneer er meerdere antivirustoepassingen op uw pc zijn geïnstalleerd, kunnen er problemen ontstaan, zoals fout-positieve meldingen, slechtere prestaties en een instabiel systeem.

U kunt AVG AntiVirus alleen naast een andere antivirustoepassing gebruiken als AVG AntiVirus wordt uitgevoerd in de passieve modus. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Andere antivirussoftware verwijderen

De volgende koppelingen verwijzen rechtstreeks naar de websites van andere leveranciers voor instructies voor het verwijderen. AVG is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waarnaar wordt verwezen. Als het antivirusprogramma dat u probeert te verwijderen niet voorkomt in de lijst, raadpleegt u de ondersteuningswebsite van de toepassing.

Het is niet mogelijk om Microsoft Windows Defender te verwijderen. Microsoft Windows Defender wordt wel automatisch uitgeschakeld zodat AVG AntiVirus goed kan worden geïnstalleerd.

A | B | C | D | E | F | G | K | L | M | N | P | Q | S | T | W

A

B

C

D

O

F

G

K

L

M

N

P

Q

S

T

V

W

Z

Voordat u AVG Internet Security of AVG AntiVirus installeert, controleert u of er geen andere antivirussoftware (waaronder verlopen versies of proefversies) op uw Mac is geïnstalleerd. Wanneer er meerdere antivirustoepassingen op uw Mac zijn geïnstalleerd, kunnen er problemen ontstaan, zoals fout-positieve meldingen, slechtere prestaties en een instabiel systeem.

Andere antivirussoftware verwijderen

De volgende koppelingen verwijzen rechtstreeks naar de websites van andere leveranciers voor instructies voor het verwijderen. AVG is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waarnaar wordt verwezen. Als het antivirusprogramma dat u probeert te verwijderen niet voorkomt in de lijst, raadpleegt u de ondersteuningswebsite van de toepassing.

A | B | E | F | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | Z

A

B

E

F

K

L

M

N

P

A

S

T

W

• AVG Internet Security 20.x voor Windows
  • AVG AntiVirus FREE 20.x voor Windows

• AVG Internet Security 20.x voor Mac
  • AVG AntiVirus 20.x voor Mac
  • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits