AVG BreachGuard activeren

AVG BreachGuard is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na het installeren van AVG BreachGuard moet u zich aanmelden bij de toepassing met een AVG-account dat een geldig AVG BreachGuard-abonnement bevat.

Er is een AVG-account gemaakt met het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van het abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over hoe u zich voor de eerste keer bij uw AVG-account aanmeldt: Uw AVG-account activeren

Selecteer hieronder het juiste tabblad voor instructies om uw AVG BreachGuard-abonnement te activeren.

AVG BreachGuard activeren

1. Open AVG BreachGuard en klik op Aanmelden. Google Chrome wordt geopend.
  2. Volg de relevante stap hieronder in Google Chrome:
    1. Controleer of het AVG-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Ja, doorgaan. Klik anders op Meld u aan als iemand anders.
    2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Doorgaan.
  3. Wanneer Google Chrome u vraagt om AVG BreachGuard opnieuw te openen, klikt u op Open AVG BreachGuard UI.

Als uw AVG-account is gekoppeld aan een geldig AVG BreachGuard-abonnement, wordt de toepassing automatisch geactiveerd. Als automatische activering niet lukt, bekijkt u het gedeelte Activeren met aanmeldingscode hieronder.

1. Open AVG BreachGuard en klik op Aanmelden. Firefox wordt geopend.
  2. Volg de relevante stap hieronder in Firefox:
    1. Controleer of het AVG-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Ja, doorgaan. Klik anders op Meld u aan als iemand anders.
    2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Doorgaan.
  3. Wanneer Firefox u vraagt om AVG BreachGuard opnieuw te openen, voert u de volgende stappen uit:
    • Selecteer Toepassing selecteren.
    • Zorg dat AVG BreachGuard UI is geselecteerd en klik op Koppeling openen.

Als uw AVG-account is gekoppeld aan een geldig AVG BreachGuard-abonnement, wordt de toepassing automatisch geactiveerd. Als automatische activering niet lukt, bekijkt u het gedeelte Activeren met aanmeldingscode hieronder.

1. Open AVG BreachGuard en klik op Aanmelden. Microsoft Edge wordt geopend.
  2. Volg de relevante stap hieronder in Microsoft Edge:
    1. Controleer of het AVG-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Ja, doorgaan. Klik anders op Meld u aan als iemand anders.
    2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Doorgaan.
  3. Wanneer Microsoft Edge u vraagt om AVG BreachGuard opnieuw te openen, klikt u op Openen.

Als uw AVG-account is gekoppeld aan een geldig AVG BreachGuard-abonnement, wordt de toepassing automatisch geactiveerd. Als automatische activering niet lukt, bekijkt u het gedeelte Activeren met aanmeldingscode hieronder.

1. Open AVG BreachGuard en klik op Aanmelden. AVG Secure Browser wordt geopend.
  2. Volg de relevante stap hieronder in AVG Secure Browser:
    1. Controleer of het AVG-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Ja, doorgaan. Klik anders op Meld u aan als iemand anders.
    2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Doorgaan.
  3. Wanneer AVG Secure Browser u vraagt om AVG BreachGuard opnieuw te openen, klikt u op Open AVG BreachGuard UI.

Als uw AVG-account is gekoppeld aan een geldig AVG BreachGuard-abonnement, wordt de toepassing automatisch geactiveerd. Als automatische activering niet lukt, bekijkt u het gedeelte Activeren met aanmeldingscode hieronder.

Activeren via met aanmeldingscode

Als activering via uw AVG-account mislukt, kunt u met de aanmeldingscode AVG BreachGuard vanuit de webbrowser activeren. Volg onderstaande stappen om deze alternatieve activeringsmethode te gebruiken:

1. Open AVG BreachGuard en klik op Aanmelden. Uw standaard webbrowser wordt geopend.
  2. Volg de relevante stap hieronder in de standaardwebbrowser:
    1. Controleer of het AVG-account dat verschijnt hetzelfde is als het account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Ja, doorgaan. Klik anders op Meld u aan als iemand anders.
    2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat uw AVG BreachGuard-abonnement bevat en klik op Doorgaan.
  3. Klik op Download in plaats daarvan een aanmeldingscode.
  4. Klik op Naar klembord kopiëren.
  5. Ga naar AVG BreachGuard en klik op voer de aanmeldingscode van uw browser in.
  6. Klik in het tekstvak en druk daarna tegelijk op de Ctrl-toets en de V-toets van uw toetsenbord om de aanmeldingscode te plakken. Klik op Ga door.

Uw abonnement voor AVG BreachGuard is nu actief. Als activeren niet lukt, bekijkt u het gedeelte Activeringsproblemen oplossen hieronder.

AVG BreachGuard activeren

1. Open AVG BreachGuard en zorg dat het tabblad Aanmelden is geselecteerd.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG BreachGuard en klik op Aanmelden.

Als uw AVG-account is gekoppeld aan een geldig AVG BreachGuard-abonnement, wordt de toepassing automatisch geactiveerd.

Als AVG BreachGuard geen geldig abonnement vindt, wordt u gevraagd de toepassing te activeren met een activeringscode. Voer de activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak in en klik op Activeren.

Activeringsproblemen oplossen

Lees de informatie hieronder als u problemen ondervindt met de activering. Hierin wordt uitgelegd hoe u enkele van de meest voorkomende activeringsproblemen kunt oplossen.

• Zorg ervoor dat u de aanmeldingsgegevens invoert voor het AVG-account dat is gekoppeld aan uw AVG BreachGuard-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw AVG-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnement.
  • Als uw AVG BreachGuard-abonnement niet in uw AVG-account staat, kunt u het abonnement handmatig toevoegen. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies: Een ontbrekend abonnement toevoegen aan uw AVG-account
  • Als u wordt gevraagd een activeringscode in te voeren, kunt deze ophalen via uw AVG-account. Daarmee sluit u de mogelijkheid uit dat het probleem wordt veroorzaakt door een onjuiste activeringscode. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Als u uw abonnement nog steeds niet kunt activeren, kunt u het formulier voor technische ondersteuning van AVG openen door op onderstaande koppeling te klikken. Nadat u het verzoek hebt ingediend, neemt een ondersteuningsmedewerker van AVG contact met u op om het probleem op te lossen.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG BreachGuard:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• AVG BreachGuard 21.x voor Windows