AVG Internet Security activeren

AVG Internet Security voor Windows is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG Internet Security moet u het abonnement mogelijk zelf activeren met behulp van een geldige activeringscode of door u bij de toepassing aan te melden met de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account.

AVG Internet Security voor Mac is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van AVG AntiVirus (de gratis versie van de toepassing) moet u AVG Internet Security mogelijk zelf activeren met behulp van een geldige activeringscode of door u bij de toepassing aan te melden met de aanmeldingsgegevens voor uw AVG-account.

De activeringsmethode van uw voorkeur:

Activeringscode

AVG Internet Security activeren met een activeringscode:

1. Open de gebruikersinterface van AVG en ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  2. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en klik op Verzend.
  3. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken. Klik op Ga door om terug te keren naar het scherm Mijn abonnement.
  1. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het symbool AVG AntiVirus om het programma te openen.
  2. Zorg ervoor dat het scherm van AVG AntiVirus actief is en klik linksboven in de menubalk op AVG AntiVirusAbonnementen.
  3. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en klik op Activeren.

Uw AVG Internet Security-abonnement is nu actief.

Als u AVG Internet Security (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u uw activeringscode gebruiken om AVG Internet Security te activeren op uw Windows PC en op uw Mac. U kunt ook AVG AntiVirus PRO voor Android en AVG Mobile Security PRO voor iOS activeren.

U kunt nakijken welk abonnement u hebt aangeschaft in het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop van AVG Internet Security hebt gebruikt of in een e-mailbericht met bestelbevestiging.

AVG-account

AVG Internet Security activeren met behulp van uw AVG-account:

1. Open de gebruikersinterface van AVG en ga naar MenuAanmelden.
  2. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Internet Security en klik op Aanmelden. Of selecteer het tabblad Maak een account om een nieuw AVG-account te maken.
  3. Als u meerdere geldige abonnementen hebt, klikt u op de pijl-omlaag om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken. Klik op Ga door om terug te keren naar het scherm Mijn abonnement.
  1. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het symbool AVG AntiVirus om het programma te openen.
  2. Klik rechtsboven op het scherm van de toepassing op Aanmelden.
  3. Klik op Meld u aan bij bestaand account. Of selecteer de optie Maak een account om een nieuw AVG-account te maken.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van AVG Internet Security en klik op Log in.

Uw AVG Internet Security-abonnement is nu actief.

Als u AVG Internet Security (meerdere apparaten) hebt gekocht, kunt u de aanmeldingsgegevens van uw AVG-account gebruiken om AVG Internet Security te activeren op uw Windows PC en op uw Mac. U kunt ook AVG AntiVirus PRO voor Android en AVG Mobile Security PRO voor iOS activeren.

U kunt nakijken welk abonnement u hebt aangeschaft in het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop van AVG Internet Security hebt gebruikt of in een e-mailbericht met bestelbevestiging.

Activeringsproblemen oplossen

Ga als volgt te werk als u problemen hebt met het activeren met behulp van een activeringscode:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Gebruik ons webformormulier of uw AVG-account om uw activeringscode op te halen en probeer het abonnement opnieuw te activeren.
  3. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw AVG-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.

Ga als volgt te werk als u problemen hebt met het activeren met behulp van een AVG-account:

1. Zorg ervoor dat u de aanmeldingsgegevens invoert voor het AVG-account dat is gekoppeld aan uw AVG Internet Security-abonnement. U kunt dat controleren door het overzicht met de gekoppelde abonnementen te bekijken. Meld u hiervoor aan bij uw AVG-account in uw webbrowser en klik op de tegel Abonnementen.
  2. Als uw AVG Internet Security-abonnement niet is gekoppeld aan een AVG-account, kunt u een AVG-account instellen met het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG Internet Security te kopen.

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG Internet Security:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• AVG Internet Security 20.x voor Windows
  • AVG Internet Security 19.x voor Mac
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits