AVG Secure VPN Multi-Device activeren

Van toepassing op

Producten:

• AVG Secure VPN Multi-Device, inclusief:
    • AVG Secure VPN 1.x voor Windows
    • AVG Secure VPN 1.x voor Mac
    • AVG Secure VPN 1.x voor Android
    • AVG Secure VPN 1.x voor iOS

Besturingssystemen:

• Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits

• Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21)

• Apple iOS 9.0 of hoger

Na aanschaf van AVG Secure VPN (meerdere apparaten) moet u de producten activeren op uw Windows-, macOS-, Android- of iOS-apparaten met behulp van een geldige activeringscode (soms ook abonnementscode of code van waardebon genoemd). Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht. Zo kan de code zich bijvoorbeeld in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander AVG-product bevinden. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

AVG Secure VPN activeren

Uw apparaat:

Windows-pc

1. Download de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor Windows van de website van AVG en installeer deze.
  2. Open de gebruikersinterface van AVG Secure VPN en selecteer Mijn AVGMijn abonnement.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn abonnement met uw abonnementsgegevens voor AVG Secure VPN.

Uw abonnement voor AVG Secure VPN is nu geactiveerd op uw Windows-pc.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Mac

1. Download de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor Mac van de website van AVG en installeer deze.
  2. Open de gebruikersinterface van AVG Secure VPN en klik rechtsboven in de hoofdgebruikersinterface op Aanmelden.
  3. Klik onder aan het scherm op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op Activeer.

Uw abonnement voor AVG Secure VPN is nu geactiveerd op uw Mac.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Android

1. Download de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor Android uit Google Play Store en installeer deze.
  2. Open AVG Secure VPN en tik tijdens de tutorial op Al gekocht. Als u de tutorial hebt overgeslagen, gaat u naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ AbonnementAl gekocht.
  3. Selecteer Waardebon gebruiken, voer uw geldige activeringscode in in het tekstvak en tik op Doorgaan.

Uw abonnement voor AVG Secure VPN is nu geactiveerd op uw Android-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

iPhone/iPad

1. Download de nieuwste versie van AVG Secure VPN voor iOS uit App Store en installeer deze.
  2. Open AVG Secure VPN en tik tijdens de tutorial op Al gekocht?. Als u de instructievideo hebt overgeslagen, gaat u naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje) ▸ AbonnementHerstellen.
  3. Selecteer AVG-abonnementscode invoeren, voer uw geldige activeringscode in in het tekstvak en tik op Doorgaan.

Uw abonnement voor AVG Secure VPN is nu geactiveerd op uw iOS-apparaat.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw licentie na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het relevante artikel hieronder: