Een betaalde versie van AVG AntiVirus activeren in Android

Als u een abonnement hebt gekocht via Google Play Store, wordt het automatisch geactiveerd op het apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Als u uw abonnement via een ander verkoopkanaal van AVG hebt gekocht, bijvoorbeeld de AVG Store moet u de app mogelijk zelf activeren met een geldige activeringscode of via uw AVG-account.

Controleer voordat u de activeringsstappen in dit artikel uitvoert of de nieuwste versie van AVG AntiVirus is geïnstalleerd op uw Android-apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Abonnement activeren

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG AntiVirus-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Als u de toepassing op een nieuw apparaat wilt gebruiken of als u uw bestaande apparaat opnieuw instelt, kunt u uw AVG AntiVirus-abonnement herstellen via Google Play Store:

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met het Google-account dat u hebt gebruikt om het abonnement te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Open AVG AntiVirus en tik rechtsboven op Upgraden.
  3. Tik op (drie punten) ▸ U hebt het product al gekocht?.
  4. Selecteer Herstellen via Google Play.

De app herstelt en activeert automatisch uw AVG AntiVirus-abonnement via Google Play Store.

Ga als volgt te werk om het abonnement te activeren met een activeringscode:

1. Open AVG AntiVirus en tik rechtsboven op Upgraden.
  2. Tik op (drie punten) ▸ U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Een activeringscode gebruiken.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens), en tik op Deze code gebruiken.

Uw AVG AntiVirus-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Ga als volgt te werk als u problemen hebt met het activeren met een activeringscode:

• Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  • Gebruik ons webformulier of uw AVG-account om uw activeringscode op te halen en probeer het abonnement opnieuw te activeren.
  • Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw AVG-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.

Als u problemen hebt met het herstellen van uw abonnement via Google Play Store, raadpleegt u het volgende artikel:

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG AntiVirus voor Android:

Als u uw abonnement wilt overbrengen van het ene apparaat naar het andere, raadpleegt u het volgende artikel: