AVG Secure VPN activeren in Android

Als u een abonnement hebt gekocht in de app AVG Secure VPN, wordt de app automatisch geactiveerd op het Android-apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Een aankoop via een ander verkoopkanaal van AVG, bijvoorbeeld de AVG Store, of via een aanbieding in een ander AVG-product op uw pc of Mac, moet handmatig worden geactiveerd met behulp van een geldige activeringscode. Ook als u uw AVG Secure VPN-abonnement op een ander apparaat wilt gebruiken, moet u het handmatig activeren. Hoeveel apparaten u kunt activeren, hangt af van het abonnement dat u hebt aangeschaft.

Controleer voordat u de activeringsstappen in dit artikel uitvoert of de nieuwste versie van AVG Secure VPN is geïnstalleerd op uw Android-apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Abonnement activeren

Deze optie is alleen van toepassing als u uw AVG Secure VPN-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Als u uw Android-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u uw AVG Secure VPN-abonnement herstellen via het Google-account dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Die optie is ook handig als u uw abonnement op nog een apparaat wilt gebruiken.

Uw abonnement herstellen via Google Play:

1. Controleer of u bent aangemeld bij Google Play Store met hetzelfde Google-account dat u hebt gebruikt om AVG Secure VPN te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Open AVG Secure VPN en tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Herstellen via Google Play.

De toepassing haalt uw AVG Secure VPN-abonnement automatisch op via Google Play Store en activeert het.

Als u een abonnement hebt gekocht via de AVG Store of via een ander AVG-product op uw pc of Mac, kunt u deze optie gebruiken om AVG Secure VPN te activeren met behulp van een activeringscode:

1. Open AVG Secure VPN en tik op U hebt het product al gekocht?.
  2. Selecteer Activeringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes. Tik daarna op Activeren om de activering te voltooien.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is nu actief.

Als u over een nieuwe activeringscode beschikt en uw huidige abonnement wilt omzetten in een nieuw abonnement of uw abonnement wilt overzetten op een ander apparaat, kunt u deze opties gebruiken om uw oude abonnement te ontkoppelen en AVG Secure VPN te reactiveren.

Uw 'oude' abonnement ontkoppelen:

1. Open AVG Secure VPN en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Abonnement.
  2. Noteer uw ‘oude’ activeringscode als u het abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat.
  3. Tik ter bevestiging op Verwijder apparaat uit mijn abonnement en daarna op Ja, verwijderen.

Uw 'nieuwe' abonnement activeren:

1. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  2. Selecteer Activeringscode invoeren.
  3. Typ of plak uw ‘nieuwe’ activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes. Tik daarna op Activeren om de activering te voltooien.

Uw abonnement op AVG Secure VPN is actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:
  • AVG Secure VPN 1.x voor Android
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger