AVG Internet Security activeren op de Mac

Wanneer u AVG Internet Security koopt via een ander AVG-programma op uw Mac, of via de AVG Store, wordt uw abonnement automatisch geactiveerd op het apparaat waarop u de aankoop hebt gedaan.

Als u AVG Internet Security koopt via een ander verkoopkanaal of als u uw abonnement handmatig moet activeren, raadpleeg dan de instructies in dit artikel. U moet AVG Internet Security ook handmatig activeren wanneer u uw abonnement op een nieuwe Mac gaat gebruiken.

Controleer voordat u de activeringsstappen uitvoert of de nieuwste versie van AVG AntiVirus (de gratis versie van het product) is geïnstalleerd op uw Mac. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies:

AVG Internet Security activeren

1. Open de gebruikersinterface van AVG AntiVirus op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool AVG AntiVirus in de menubalk en selecteer Open AVG AntiVirus.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op AVG AntiVirus.
  2. Zorg ervoor dat het programmavenster actief is en klik op AVG AntiVirusAbonnementen.
  3. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en klik op Activeren.

Uw-abonnement is nu actief en AVG AntiVirus wordt geüpgraded naar AVG Internet Security.

U kunt uw abonnement tegelijkertijd activeren op het aantal apparaten dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. Kijk in uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop hebt gebruikt of in een e-mailbericht met bestelbevestiging voor hoeveel apparaten het abonnement geldt.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overbrengen naar een nieuwe Mac, verwijdert u AVG Internet Security van de oorspronkelijke Mac voordat u AVG Internet Security opnieuw installeert en activeert op de nieuwe Mac.

In het volgende artikel vindt u meer informatie over de functies die beschikbaar zijn in AVG Internet Security: