AVG TuneUp Premium activeren op de Mac

Wanneer u AVG TuneUp Premium koopt via een ander AVG-programma op uw Mac, of via de AVG Store, wordt uw abonnement automatisch geactiveerd op het apparaat waarop u de aankoop hebt gedaan.

Als u AVG TuneUp Premium koopt via een ander verkoopkanaal of als u uw abonnement handmatig moet activeren, raadpleegt u de instructies in dit artikel. U moet AVG TuneUp Premium ook handmatig activeren wanneer u uw abonnement op een nieuwe Mac gaat gebruiken.

Controleer voordat u de activeringsstappen in dit artikel uitvoert of de nieuwste versie van AVG TuneUp Premium op uw Mac is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

AVG TuneUp Premium activeren

1. Open AVG TuneUp Premium op een van de volgende manieren:
    • Klik op het symbool AVG TuneUp Premium in de menubalk en selecteer Open AVG TuneUp Premium.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool AVG TuneUp.
  2. Controleer of het toepassingsvenster actief is, klik links in de menubalk op AVG TuneUp en selecteer Activeringscode invoegen.
  3. Voer uw geldige activeringscode (inclusief verbindingsstreepjes) in en klik op Activeren.

Uw AVG TuneUp Premium-abonnement is nu actief. U kunt de gegevens van uw abonnement als volgt verifiëren. Controleer of het programma actief is, klik links in de menubalk op AVG TuneUpVoorkeuren en selecteer Abonnement.

U kunt uw abonnement tegelijkertijd activeren op het aantal apparaten dat u hebt opgegeven tijdens de aankoop. Kijk in het e-mailbericht met de bestelbevestiging of in uw AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u voor de aankoop van AVG TuneUp Premium hebt gebruikt, voor hoeveel apparaten het abonnement geldt.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overbrengen naar een andere Mac, verwijdert u AVG TuneUp Premium van de oorspronkelijke Mac voordat u AVG TuneUp Premium opnieuw installeert en activeert op de nieuwe Mac.

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG TuneUp Premium: