Uw AVG-abonnement opzeggen

In dit artikel vindt u instructies voor het opzeggen van een AVG-abonnement via uw AVG Account.

Als u een abonnement opzegt, krijgt u geen restitutie voor het abonnement. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over het terugbetalingsbeleid van AVG en over het aanvragen van restitutie:

Uw abonnement opzeggen

1. Meld u bij uw AVG-account via onderstaande koppeling:
Als u niet over een AVG-account beschikt, kunt u er een maken met het e-mailadres dat u bij de aanschaf hebt gebruikt.
  1. Selecteer de tegel Abonnementen.
  2. Klik op Abonnement opzeggen onder het abonnement dat u wilt opzeggen.
  3. Selecteer Meld mij af voor toekomstige verlengingen en laat mijn abonnement aflopen op XX-XX-XX en klik op Bevestigen.
  4. Klik op OK.
  5. Tijdens het verwerken van de wijziging is de optie voor Abonnement opzeggen niet meer zichtbaar onder het abonnement. De status van het abonnement is Abonnement opzeggen....
  6. Om te controleren of uw abonnement is opgezegd, moet u kijken of de status Verloopt op zichtbaar is. Verlopen abonnementen blijven één jaar zichtbaar in uw AVG-account.

Uw abonnement is nu opgezegd. U kunt uw AVG-product gebruiken tot het einde van de huidige abonnementsperiode.

U moet de betalingsvoorkeuren voor elk AVG-abonnement afzonderlijk beheren.