Uw AVG-abonnement opzeggen

Een AVG-account is een portal waarop u alle betaalde AVG-abonnementen kunt beheren die voor uw e-mailadres zijn geregistreerd. Hieronder leest u hoe u uw abonnementen kunt beheren.

Een doorlopend abonnement opzeggen

Wanneer u een doorlopend AVG-abonnement opzegt, ontvangt u geen geld terug voor uw huidige AVG-abonnement. U kunt AVG blijven gebruiken totdat uw huidige abonnement afloopt. Een AVG-abonnement opzeggen:

1. Geef uw huidige AVG-abonnementen weer met behulp van onderstaande koppeling:

OPMERKING: als u nog niet bent aangemeld bij uw AVG-account, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt u op Aanmelden. Als u nog geen AVG-account hebt, stelt u er een in door hier te klikken.

2. Klik onder het abonnement in kwestie op Afmelden.
  3. Selecteer Meld mij af voor toekomstige verlengingen en laat mijn abonnement aflopen op XX-XX-XX. Klik vervolgens op Bevestigen.
  4. Klik op OK.
  5. Tijdens het verwerken van de wijziging is de optie voor Afmelden niet meer zichtbaar onder het abonnement. De status van het abonnement is Abonnement opzeggen....
  6. Ga na of uw doorlopende abonnement is uitgeschakeld door te controleren of de status Verloopt op wordt weergegeven onder het abonnement in kwestie. Verlopen abonnementen blijven één jaar zichtbaar in uw AVG-account.

OPMERKING: U moet de verlenging van elk abonnement afzonderlijk beheren. Als er meerdere doorlopende AVG-abonnement ingeschakeld zijn, herhaalt u bovenstaande stappen voor elk abonnement dat u wilt opzeggen.

Uw geld terugvragen voor een doorlopend abonnement

Als u een product met een doorlopend abonnement niet meer wilt gebruiken, kunt u om terugbetaling vragen. Als u geld terugkrijgt, kunt u geen gebruik meer maken van de betaalde onderdelen van uw abonnement.

Geld terugvragen:

1. Ga naar de AVG-pagina voor verkoopondersteuning.
  2. Klik op Om terugbetaling vragen.
  3. Volg de instructies om het terugbetalingsformulier in te vullen en te verzenden.

Contact met ons opnemen om uw abonnement op te zeggen of om geld terug te vragen

Als u uw abonnement niet kunt opzeggen aan de hand van de bovenstaande stappen of als u uw geld wilt terugvragen, gaat u naar de AVG-pagina voor verkoopondersteuning. Daar vindt u een overzicht van de contactmogelijkheden en het restitutieformulier.