'Er is een fout opgetreden bij het toepassen van transforms. Controleer of de opgegeven transformpaden geldig zijn' tijdens het installeren of verwijderen

Instructies

Beschrijving van probleem

Tijdens het verwijderen of installeren van Norman Security Suite of Norman Endpoint Protection wordt het volgende foutbericht weergegeven en wordt de procedure afgebroken:

'Er is een fout opgetreden bij het toepassen van transforms. Controleer of de opgegeven transformpaden geldig zijn'

Oplossing

1. Controleer of u de installatie over een bestaande versie probeert uit te voeren. Als dit het geval is, moet u eerst de bestaande versie verwijderen. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende stap.
  2. Download het hulpprogramma Microsoft Fixit, voer dit uit en geef hierin op dat installatieproblemen moeten worden opgelost. Als de problemen zich blijven voordoen, gaat u verder met de volgende stap.
  3. We moeten een registersleutel met enkele ongeldige waarden identificeren en verwijderen:
    • Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op R.
    • Geef in het dialoogvenster de opdracht regedit op en druk op Enter.
    • Druk in Regedit op F3 om het zoekvenster te openen.
    • Zoek naar Norman Security Suite of Norman Endpoint Protection, afhankelijk van het product dat u probeert te installeren of verwijderen.
    • Wanneer het eerste item is gevonden, kunt u op F3 drukken om naar het volgende item te gaan. Doe dit tot u een sleutel vindt die er als volgt uitziet: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\*reeks-willekeurige-tekens*
    • De juiste sleutel zal meerdere waarden bevatten, waaronder ProductName.
    • Verwijder de hele sleutel en alle waarden. Als de sleutel bijvoorbeeld HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products\29B41297934A14841B0680699E773A38 is, verwijdert u deze helemaal.