Toevoegen van een aangepast logo aan de update-agent van Norman Patch and Remediation

Instructies

Als u wilt dat uw eigen logo in de patchagent wordt weergegeven wanneer de eindgebruikers een melding krijgen over een implementatie die in behandeling is of over opnieuw opstarten, volgt u de hieronder aangegeven stappen:
  1. Meld u aan bij de console Patchen en herstellen
  2. Navigeer naar Controle > Overige > Pakketten
  3. Klik op Maken om de editorwizard voor lokale pakketten te starten

Pakketgegevens: vul de naam, beschrijving en gegevens-URL in

Besturingssysteem: Selecteer het besturingssysteem

Bestanden en directory's
    1. Rechtsklik op Doelcomputer > Map maken
    2. Voer de volgende mapnaam in: %GRAVITIXDIR% en klik op Maken
    3. Selecteer de map %GRAVITIXDIR%
    4. Rechtsklik en selecteer Bestand toevoegen > Voeg logo.bmp toe

Opmerking: %GRAVITIXDIR% is een interne omgevingsvariabele die kan worden geïnterpreteerd door de module Patchen en herstellen. Deze variabele zorgt ervoor dat logo.bmp in de volgende mappen wordt geplaatst:
      • Windows x86 - C:\Program Files\Norman\Patch Agent\
      • Windows x64 - C:\Program Files (x86)\Norman\Patch Agent\
  4. Voltooi de editorwizard voor lokale pakketten en plan de implementatie op uw doelgroepcomputers

Beeldafmetingen

Voor het toevoegen van een aangepast logo met de patchmodule zijn de volgende bestandsnaam en afmetingen van de afbeelding vereist:
  • Logo.bmp
  • 250x164
Logo.bmp moet worden geplaatst in de volgende map:
  • Windows x86 - C:\Program Files\Norman\Patch Agent\
  • Windows x64 - C:\Program Files (x86)\Norman\Patch Agent\
Om uw aangepaste logo te testen implementeert u A-Test- en diagnosepakket voor implementatie op een paar eindpunten waarop de patchmodule is geïnstalleerd, om te controleren of u tevreden bent met de afbeelding.