De naam van de SMTP-server in Norman Email Protection wijzigen

Instructies

Als u een probleem hebt waarbij in de SMTP-banner van Norman Email Protection de naam van de lokale server (bijv. server01.domain.local) wordt weergegeven in plaats van de openbare naam (bijv. mail.domain.com) wanneer u telnet naar uw server, moet u een wijziging aanbrengen in het register.

Het is niet mogelijk deze waarde te wijzigen in Norman Email Protection beheerder (GUI), daarom moet de wijziging in het register worden aangebracht.

Wijzig de volgende sleutel in het register om de openbare naam van uw e-mailserver te wijzigen:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Vircom\VOPMail\DefaultDomainName

Nadat u de wijziging hebt aangebracht, moet u de service MODUSCFG (Mail Server Configuration Service) opnieuw starten om de wijzigingen door te voeren.