Oplossen van een Cats Claw-installatiefout in Norman Endpoint Protection 8.1

Instructies

Na het upgraden naar Norman Endpoint Protection 8.1 krijgt u mogelijk elke keer bij het opstarten van het systeem de volgende foutmelding:
Benodigde versie van NDLG.dll niet aanwezig. Controleer of Cats Claw correct is geïnstalleerd

Er zijn twee scenario's bekend waarbij dit probleem zich voordoet:

Scenario 1:

Er zijn gelokaliseerde versies van zowel Norman Endpoint Manager als Norman Endpoint Protection geïnstalleerd op alle clients in het netwerk.

U moet nooit zowel Norman Endpoint Manager als Norman Endpoint Protection op alle clients in een netwerk installeren. Norman Endpoint Manager is de beheerconsole, en moet daarom maar op één computer worden geïnstalleerd. Om dit probleem op te lossen, verwijdert u beide programma's en installeert u alleen Norman Endpoint Protection opnieuw.

Scenario 2:

U hebt een gelokaliseerde versie van Norman Endpoint Manager geïnstalleerd en vervolgens een gelokaliseerde versie van Norman Endpoint Protection naar alle clients in uw netwerk gedistribueerd. Na de installatie hebt u de selectie van de lokale taal onder Producten> Talen ongedaan gemaakt.

Om het probleem op te lossen, volgt u de onderstaande stappen:

1. Open de Norman Endpoint Manager-console
  2. Selecteer de lokale taal onderProducten> Talen
  3. Voer Internet Update uit
Zodra de componenten van de lokale taal naar alle clients zijn gedistribueerd, is het probleem opgelost.