Een lege Quarantaine-pagina na aanmelding bij Norman Email Protection oplossen

Instructies

Als u wordt omgeleid naar een geheel lege pagina wanneer u zich probeert aan te melden bij de Quarantaine-pagina's op de Norman Email Protection-server, probeert het web-programma via een onjuist IP-adres verbinding te maken met de SMTP-server. Er is een ongeldig IP-adres ingevoerd of uw netwerkconfiguratie is gewijzigd en de IP-adressen zijn voor het webprogramma niet bijgewerkt.

Opmerking: Een wijziging van een IP-adres op de NEP-server wordt niet automatisch overgenomen door WebMail of WebQuarantine. Dit moet handmatig worden geconfigureerd in de webprogrammabestanden.

Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:
  1. Ga in Windows Verkenner naar \Norman\web\WebQuarantine en open het bestand webmailsvr.ini met Kladblok
  2. Controleer of de adressen die achter host= en ModusGateServer staan, overeenkomen met het IP-adres van de de NEP-server
    Dit moet het eerste statische IP-adres van de server zijn (van de eerste netwerkkaart als er meerdere netwerkkaarten geïnstalleerd zijn).
  3. Controleer of de computer het loopback-adres (127.0.0.1) kan omzetten dat is ingevoerd voor de SMTP-, POP- en IMAP-verbindingen
  4. Als uw firewall of netwerkbeveiliging het gebruik van dit IP-adres niet toestaan, vervangt u dit in het bestand webmailsvr.ini door localhost​ of door het werkelijke statische IP-adres van de server
  5. Sla het bestand op als u een wijziging hebt aangebracht
  6. Stop alle services in NEP > Systeem > Services en start deze vervolgens opnieuw. Het kan ook nodig zijn om de IIS-service opnieuw starten