Oplossen van een fout bij het bekijken van groepen in Norman Endpoint Manager

Instructies

U kunt een probleem tegenkomen tijdens het bekijken van groepen in de map Gevonden items van de Endpoint Manager-console, met de foutmelding Er is een fout opgetreden.

Het probleem is uitgezocht en er is een hulpprogramma beschikbaar om de kwestie op te lossen.

Bij de stappen hieronder wordt uitgelegd hoe u het hulpprogramma gebruikt om het probleem op te lossen:

1. Download het hulpprogramma NOC_enable.exe en kopieer het naar[...]\Norman\noc\bin​
  2. Open een opdrachtregel, ga naar [...]\Norman\noc\bin en typ Noc_enable.exe /fixstrings
  3. Wacht tot de uitvoering van de opdracht is voltooid. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van het aantal clients.
Opmerking: Als u veel printers, switches of andere onbeheerde apparaten hebt die door de functie Passieve ontdekking worden gedetecteerd en als u niet beschikt over het topologiefilter waarmee u deze apparaten in groepen kunt onderverdelen, overweeg dan om Noc_enable.exe /fixstrings /nopurge te gebruiken. Als u /nopurge toevoegt, wordt het verwijderen van onbeheerde apparaten overgeslagen. In sommige gevallen is dit echter wel nodig. Als er apparaten met vreemde namen zijn, of als u nog steeds een foutmelding krijgt, moet u de opdracht opnieuw uitvoeren, maar dan zonder de parameter /nopurge