AVG AntiVirus in Android installeren

AVG AntiVirus voor Android is een uitgebreide beveiligings-app die uw Android-apparaten beschermt tegen phishing, malware, spyware en schadelijke virussen als Trojaanse paarden. Daarnaast kunt u met de functie Anti-Theft uw apparaat opsporen, volgen en op afstand bedienen in geval van verlies of diefstal.

Van AVG AntiVirus is zowel een gratis als een betaalde versie verkrijgbaar. In dit artikel vindt u uitleg over het installeren van de gratis versie van de app en instructies voor het eventueel upgraden naar AVG AntiVirus PRO.

AVG AntiVirus installeren

1. Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG AntiVirus in Google Play Store te openen. Naar Google Play Store
  2. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om AVG AntiVirus te openen.
  3. Tik op Nu scannen. Nadat de scan is voltooid, wordt u gevraagd eventuele gevonden problemen te verwijderen.
  4. Tik op Doorgaan met gratis versie om de gratis versie van AVG AntiVirus voor Android te gaan gebruiken.

AVG AntiVirus is nu geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

Upgrade naar AVG AntiVirus PRO

U kunt een abonnement op AVG AntiVirus PRO kopen door rechtsboven op het hoofdvenster van de app te tikken op Upgraden. Volg de instructies op het scherm om de aankoop via Google Play Store te voltooien.

Uw betaalde abonnement wordt automatisch geactiveerd. Als u AVG AntiVirus PRO al hebt aangeschaft via een ander verkoopkanaal, moet u het abonnement handmatig activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimumvereisten, mocht u problemen ondervinden met de installatie.

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of nieuwer
  • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over AVG AntiVirus voor Android:

• AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of nieuwer