AVG Cleaner installeren in Android

AVG Cleaner voor Android is verkrijgbaar als gratis product en als betaald product. Voor de betaalde versie hebt u een abonnement nodig. In dit artikel vindt u instructies voor het installeren van de gratis versie van de app en voor het eventueel activeren van een bestaand abonnement of het kopen van AVG Cleaner.

AVG Cleaner installeren

1. Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG Cleaner voor Android te openen in de Google Play Store. Naar Google Play Store
  2. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om AVG Cleaner te openen.
  3. Tik op Aan de slag.
  4. Kies een van de onderstaande opties:
    • Gratis versie gebruiken: Tik op Doorgaan met reclameGratis doorgaan.
    • Aankoop: Tik op Nu upgraden, selecteer daarna het gewenste abonnement en volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.
    • Activeren: Als u vóór de installatie een AVG Cleaner-abonnement hebt aangeschaft, tikt u op Doorgaan met reclame (drie puntjes) en selecteert u de desbetreffende optie om uw betaalde abonnement te activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Controleer of uw Android-apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten en of uw besturingssysteem up-to-date is.
    • Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger.
    • Internetverbinding voor het downloaden, activeren en onderhouden van app-updates.
  2. Start uw apparaat opnieuw en probeer nogmaals AVG Cleaner te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met AVG Ondersteuning.

Verdere aanbevelingen

• AVG Cleaner 5.x voor Android
  • Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger