AVG TuneUp Premium installeren op de Mac

AVG TuneUp Premium is een optimalisatieprogramma voor Mac waarmee prestatieproblemen en onnodige items worden gedetecteerd om schijfruimte vrij te maken en de snelheid van uw systeem te verbeteren.

AVG TuneUp Premium installeren

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van AVG TuneUp Premium te downloaden en sla het op een bekende locatie op uw Mac op (standaard worden gedownloade bestanden opgeslagen in de map Downloads). AVG TuneUp Premium downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand avgtuneup.dmg.
  3. Dubbelklik op het symbool AVG TuneUp Premium.
  4. Klik in de installatiewizard op Ga door.
  5. Bekijk de gebruiksrechtovereenkomst, klik op Ga door en klik vervolgens op Akkoord.
  6. Klik op Installeren.
  7. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op Software installeren.
  8. Wacht totdat AVG TuneUp Premium is geïnstalleerd op uw Mac en klik vervolgens op Sluiten.
  9. Klik op Verplaats naar prullenmand om het installatiebestand van uw Mac te verwijderen.
  10. Klik wanneer daarom wordt gevraagd op OK om het installatieprogramma AVG TuneUp Premium toegang te verlenen tot uw downloadmap, zodat het installatiebestand naar de prullenbak kan worden verplaatst.
  11. De gebruikersinterface van AVG TuneUp Premium wordt automatisch geopend. Als u het bericht U werkt nu in de modus Alleen scannen ziet, kiest u een van de hieronder genoemde opties om alle functies te ontgrendelen:
    • Activeren: Als u AVG TuneUp Premium al vóór de installatie hebt gekocht, moet u uw abonnement handmatig activeren. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
    • Kopen: Klik op Nu abonneren en koop een AVG TuneUp Premium-abonnement aan de hand van de instructies op het scherm.
  12. AVG TuneUp Premium heeft op Apple macOS 10.14.x (Mojave) en hoger Volledige schijftoegang nodig om uw harde schijf en systeemmappen te scannen op rommel. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies over het inschakelen van Volledige schijftoegang:

AVG TuneUp Premium is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik op uw Mac. U kunt uw abonnement tegelijkertijd gebruiken op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Probleemoplossing

Doe het volgende als u installatieproblemen ondervindt:

1. Zorg ervoor dat uw Mac voldoet aan de minimale systeemvereisten.
  • Apple macOS 11.x (Big Sur), Apple macOS 10.15.x (Catalina), Apple macOS 10.14.x (Mojave), Apple macOS 10.13.x (High Sierra), Apple macOS 10.12.x (Sierra), Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan), Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite).
  • Mac-computer met 64-bits Intel-processor.
  • 512 MB RAM-geheugen of meer (1 GB RAM-geheugen of meer aanbevolen).
  • 68 MB vrije ruimte op de harde schijf.
  • U hebt een internetverbinding nodig om het programma te downloaden, te activeren en te gebruiken.
  • Bij voorkeur een standaardschermresolutie van ten minste 1024 x 768 pixels.
  1. Start de Mac opnieuw en probeer opnieuw AVG TuneUp Premium te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Als het probleem aanhoudt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over AVG TuneUp Premium: