Contact opnemen met AVG Ondersteuning via het contactformulier in AVG-apps voor mobiele apparaten

De directe ondersteuning van AVG is alleen beschikbaar in de betaalde versie van mobiele AVG-producten.

Voor het oplossen van bepaalde technische problemen moet u mogelijk contact opnemen met AVG Ondersteuning. Neem via het contactformulier in de mobiele app van AVG contact op met AVG Ondersteuning, aan de hand van de stappen in dit artikel.

Raadpleeg de instructies hieronder die relevant zijn voor uw besturingssysteem en product:

Android

1. Open AVG AntiVirus en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Schuif omlaag en selecteer Help en feedback.
  3. Tik op Directe AVG-ondersteuning.
  4. Vul alle vereiste velden in en tik op Bericht versturen.
  1. Open AVG Cleaner en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Tik op Directe ondersteuning.
  3. Vul alle vereiste velden in en tik op Verzenden.
  1. Open AVG Secure VPN en tik rechtsboven op Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Tik op Help.
  3. Schuif omlaag en tik op Contact met ondersteuning.
  4. Vul alle vereiste velden in en tik op Verzenden.
  1. Open Alarm Clock Xtreme en tik linksboven op Menu (drie lijntjes).
  2. Selecteer Directe ondersteuning.
  3. Vul alle vereiste velden in en tik op Verzenden.

iOS

1. Open AVG Secure VPN en tik rechtsboven op Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Tik op Contact met ondersteuning.
  3. Tik op de optie die bij de aard van uw probleem past.
  4. Vul alle vereiste velden in en tik op Verzenden.
  1. Open AVG Mobile Security en tik rechtsboven op Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Tik op Contact met ondersteuning.
  3. Tik op de optie die bij de aard van uw probleem past.
  4. Vul alle vereiste velden in en tik op Verzenden.

De medewerkers van AVG Ondersteuning stellen een onderzoek in naar uw probleem en nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u een bericht rechtstreeks vanuit uw Android-app verstuurt, weet u zeker dat onze medewerkers de apparaatlogboeken ontvangen aan de hand waarvan zij het probleem zo snel en effectief mogelijk kunnen oplossen.

Probleemoplossing

Als u het contactformulier in de mobiele app van AVG niet kunt gebruiken, kunt u uw vraag ook via ons formulier voor technische ondersteuning versturen.

Indien mogelijk kunt u vragen het beste stellen via het contactformulier in de mobiele app van AVG. Dat komt doordat deze vragen apparaatlogboeken en andere extra details bevatten. Aan de hand daarvan kunnen onze medewerkers uw probleem sneller en effectiever oplossen.
  • AVG AntiVirus 6.x voor Android
  • AVG Cleaner 4.x voor Android
  • AVG Alarm Clock Xtreme 6.x voor Android
  • AVG Secure VPN 1.x voor Android
  • AVG Secure VPN 1.x voor iOS
  • AVG Mobile Security 1.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 11,0 of hoger