Veelgestelde vragen over beëindiging Norman / migratie naar AVG

Waarom wordt Norman beëindigd?

Norman-producten worden beëindigd omdat ze niet meer voldoen aan de antimalwarerichtlijnen van Windows. Om ervoor te zorgen dat alle Norman-gebruikers beschermd blijven, migreren we alle Norman-klanten gratis naar AVG-producten.

Waarom zie ik pop-upberichten om te migreren naar AVG?

Norman-producten worden beëindigd omdat ze niet meer voldoen aan de antimalwarerichtlijnen van Windows. Om ervoor te zorgen dat alle Norman-gebruikers beschermd blijven, worden alle Norman-klanten gratis naar AVG-producten gemigreerd. De pop-upberichten zijn gewoon meldingen over de migratie en een mogelijkheid om AVG te installeren.

Wat gebeurt er met mijn licentie van Norman?

Tijdens de migratie wordt uw licentie van Norman automatisch overgezet naar een AVG-product en met een maand verlengd.

Verloopt de migratie naar AVG automatisch?

U kunt handmatig naar AVG migreren via de interface van uw huidige Norman-product of wachten tot juni wanneer alle Norman-producten automatisch worden gemigreerd naar AVG.

Hoe activeer ik mijn AVG-product na de migratie?

Na de migratie wordt uw AVG-product automatisch geactiveerd. Als u wilt profiteren van alle voordelen van AVG, raden we u aan een AVG MyAccount te maken. Daarmee kunt u uw AVG-product ook op andere apparaten gebruiken.