Norman - oplossen van een fout '5.7.3 Client was not authenticated'

Instructies

De foutmelding "5.7.3 Client was not authenticated" wijst op een probleem met de Hub Transport-server.

Aangezien de Hub Transport-server standaard is ingesteld voor verificatie, is deze niet ontworpen voor een externe interface richting WAN (wide area network). Als Norman mails naar een client moet verzenden via een Hub Transport-server, moet u daarom de Receive-connector voor anonieme toegang instellen.

In de SMTP-logboeken met betrekking tot een testbericht van de verzendende Norman-server naar een Hub Transport-server die hiervoor niet is ingeschakeld, is de standaardmelding over een niet-geverifieerde client te zien: anonymous access “return-path address <naam@afzender.com> rejected by mail.mijndomein.com: 454 5.7.3 Client was not authenticated.”

Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Gebruik de volgende opdracht in Exchange Management Shell (EMS):
    set-ReceiveConnector -identity “Default <SERVERNAAM>″ -PermissionGroups AnonymousUsers
    Opmerking: Vervang <SERVERNAAM> door de werkelijke naam van uw server
  2. Start de SMTP-services opnieuw